çalıştığı teknik direktörler
cocu, koeman, ersun yanal, erol bulut, emre belözoğlu, vitor pereira, ismail kartal, jorge jesus, yeniden ismail kartal, jose mourinho

asbaşkan, basın sözcüsü vb. görevler verdiği isimler
semih özsoy, selahattin baki, burak kızılhan, acun ılıcalı

yaptığı bazı transferler
frey, zanka, diego reyes, benzia, falette, lemos, samatta, barış alıcı, sinan gümüş, tolga ciğerci, tisserand, adil rami, nazım sangare, berisha, ademi, diego rossi, caulker, max meyer, mesut özil, luan peres, tiago çukur, joao pedro, cengiz ünder, ryan kent, king, samet akaydın, bonucci, levent mercan, nesyri

başarısızlığın sebepleri
hande sümertaş, oğulcan çağlayan, fatih terim, mustafa cengiz, aziz yıldırım, fetö, izmir çetesi, yusuf namoğlu, var sisteminin teknik altyapısını yöneten ingiltere şirketi, haluk yürekli, erden timur, ogün altıparmak, abdurrahim albayrak, zekariya alp, mehmet büyükekşi, okan buruk, okan buruk'un oğlu ali yiğit buruk, fikstür şikesi, serdar tatlı, trabzonspor, samsunspor, eyüpspor, pendikspor, ahmet ibanoğlu, yabancı var hakemi benjamin brand, sarı kart şikesi, yapı, serhat akın, dursun özbek

sütte leke olan kendisinde olmayan kişi
yıldırım ali koç (2 nisan 1967, şişli, istanbul - rahmi koç x çiğdem simavi)
el invierrno
19.12.2024 04:32
Eksiden

Bu da bıkmadı birilerini sürekli televizyona davet etmekten. Ne zaman sampiyonlukda geri düşse dursunu çağırıyor televizyona.

Sosyal medyada şunlara verilen penaltılara baktım ve bizim alehimize verilen penaltılara bakıyorum hala nasıl konuşabiliyorlar hangi yüzle tv karşısına çıkacakmış bu K.O.Ç evladı..

Ama hata bizde.Başımızdakiler iş bilmez.
Zamanında tek başına Çık canlı yayına..Göster şu pozisyonları herşey ortada vss gibi açıklama yap bitir işi.
Yahu herşey kabak gibi ortadayken bu namussuzlarla neden tvye çıkacaksın ki..

Yine mi tv ye çagırmış agzı iki laf yapabiliyor diye güya dursunu rezil edecek tv de 3 senedir plana bak yav :asd:

Başkanımıza yalancı demiş. Dün dedim yine çağırır diye. Başkan bir gün çıkacak ama. A spor'da konuştuğu gibi konuşursa yalı çocuğunu madara eder. O da sinirlenince ne dediğini bilmiyor, kilitleniyor. Hatta küfür bile edebilir şaşırmam.

Başkanımıza yalancı demiş. Dün dedim yine çağırır diye. Başkan bir gün çıkacak ama. A spor'da konuştuğu gibi konuşursa yalı çocuğunu madara eder. O da sinirlenince ne dediğini bilmiyor, kilitleniyor. Hatta küfür bile edebilir şaşırmam.
dünyanın en gereksiz işi olur bununla programa çıkmak.

yok gibi davranacaksın. zaten bu sene de şampiyon olursak deli gömleği giydiririz bunlara.

28 şampiyonluktan daha bahsetmedi mi bu sezon hiç.

Geri
Üst Alt