Ali Koç'tan taraftarlarına: "Oynanan futboldan bazen biz de tatmin olmuyoruz."
Oynanan oyundan demek istemiştir o. Futbol konuşmak onların işi değil.
Adamlar öyle bi durumda ki futbolu laf arasında yan öge olarak konuşuyorlar sonra başarı bekliyorlar garip.
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gerçekten çok ama çok prestij kaybetti kendisi. Acun ve kendisi kendi taraftarlarindan bile artik saygi görmüyorlar ve alay konusu oldular. Her çikip konustuktan sonra tepki ve alay çogaliyor

Yaz dönemi yabancı kontenjanı dolu diye aglayacaklar yine üstelik bu sefer bonservis girecek gayet lezzetli

Senin olmayan şerefine sokayım.Nursuz şerefsiz.
Ulan gerçekler kabak gibi ortada insan konuşmaya utanır.Surat olmuş kösele.Bir gram utanma yok.İşte bu adam türkiyenin en zengin adamı.Bunların zamanında nasıl zengin olduğuda ortada..
Güzel ülkem kimlere kalmış.Ülkede ahlak erozyonu yaşanıyor resmen.

Ali Koç: "Jose Mourinho, her ne olursa olsun kontratı bitmeden ayrılmayacak!"

Ulan bu sözünü tut bari

kötü insandır

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ali Koç: "Allah bizi, Dursun Özbek'i düşürdüğü durumlara düşürmesin."

Ben artık Fener taraftarına üzülmeye başladım inceden.

Türk futbolunun kriz ismi. sırf ali koç mutlu olsun diye hangi federasyon başkanı gelirse gelsin istediğini yapıyor, şampiyon olması için her türlü önünü açıyor. Biz çok güçlü kalmasaydık yani dursun özbek ve erden timur'un oluşturduğu güçlü galatasaray'ı yaratmasaydık bu adam şuan çok beyefendi ve tarihin en iyi başkanıymış gibi görünecekti. Oda biliyor ki önünde ki en büyük en engel galatasaray. Biz güçlü kaldıkça ya pes edecek yada istediğini alana kadar türk futbolunda büyük sorunlar yaratacak. Bu adamın yaptığı algı yüzünden, sırf galatasaraylı diye arkadaşıyla diyaloğunu kesen ruh hastaları gördüm, daha ilerisini aklıma bile getirmek istemiyorum.

Geri
Üst Alt