- 3 Temmuz 2012
- 137.891
- 86.799
- 5.338
bızım hakkımızda konusma
dursun baglanır yayına
dursun baglanır yayına
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kel umduğumdan daha iyi performans veriyor bugünTayfun Bayındır: Geçen senede aynı şeyi söylemiştiniz.
Ali Koç: Bir yönetici daha ne yapabilir.
Dursun'un çeyreği kadar bilgi birikimi yok bunun, kültür yoksunu bir herif bu. Biz işin goygoyunda Dursun Özbek çıkmasın karşısına konuşamaz falan diyoruz ama Dursun Özbek bunu düzgün bir moderatör eşliğinde rezil eder.bızım hakkımızda konusma
dursun baglanır yayına
bunlar tam buna bu aralar sallayan fb tayfanın tezleri, takımı hızlandırma , eski futbolculardan danışma kurulu vs..Takımı hızlandıracağız diye bu seferde beyinsizleri alır bunlar. Bu arada Acun geçen senede hocamız takımı yavaş buluyor; hızlandıracağız demişti. Sonra Maximin’le kavga etmişti
Benden korkmana gerek yok Recebim, ama floryayi satınca dursun bey gidecek zaten bana müsade yaşlandım falan diyecekseneyede sampiyonuz
tek korktugum icimizdeki dursun özbek düşmanları
Sevinmeyin şampiyonlugaBenden korkmana gerek yok Recebim, ama floryayi satınca dursun bey gidecek zaten bana müsade yaşlandım falan diyecek