Adam kulübü için neler çektiğini anlatıyor. İyice yıpranmış, bu zenginlikte bu stresi kendine kader bilmiş ve fbyi kurtarmaya kendini adamış. fbliler nankörlük yaparak önünü kesmeye çalışıyorlar. Belli ki adam fb aşığı ve bir kaç nanköre pabuç bırakıp istifa edecek birine benzemiyor, davasını sahiplenmiş. Sonuç olarak, 6. yıldız ho.

Bu azizi bağlamış bir şekilde. Dikkat edin azizin çıtı çıkmıyor artık
Sanmıyorum o zaten demişti son seçimde bana 1 yıl verin 1 yıllık geleceğim ondan sonrası için sağlığım falanda el vermez zaten diye ondan sonra da artık arkadaşlarıma bırakıyorum ben bundan sonra yokum tarzı bir şey söyledi zaten şu an hep Aziz Yıldırım'ın taraf bastırıyor. Aziz'e karşı bir kitle olduğundan da toplara girmiyor kendisi.

Daha yeni bakiyorum , daha ilk cumleleri " bu seneki megafon Acun idi...ben de simdi sacmalayacagim" ile baslamis...

3 temmuz sürecinde küme düşürün bizi diyen adam, şimdi o günleri hatırlayın nasıl dik durduk diyor😄 mal değneği, hatırlıyorum o gunleri
O günlerde daha sonra kendi şirketi Platin sponsor oldu ve kendisi de gözünün üstünde kaşın var diye bir açıklama yapıp kaçmıştı.

Bu azizi bağlamış bir şekilde. Dikkat edin azizin çıtı çıkmıyor artık
Sen ben olsak bizde kasmayiz, koyun surusu gibi abuk secmen kesimi var abicim adamlarin, full manipulasyona acik hepsi.

Ali koc birakir, tek aday olacaksa cikar aziz ortaya. Yoksa hayatta kasmaz bu yasinda

Adam karşısındakini konuşturmuyor inanılmaz bir egosu var başı her sıkıştığında yapı ve 3 temmuza sallıyor

Bu herif niye tam konuşmayı başlayacakken kağıtları toplayıp masaya vuruyor

Sen ben olsak bizde kasmayiz, koyun surusu gibi abuk secmen kesimi var abicim adamlarin, full manipulasyona acik hepsi.

Ali koc birakir, tek aday olacaksa cikar aziz ortaya. Yoksa hayatta kasmaz bu yasinda
Mesele sadece adaylık değil, aziz önceden çok salvo yapıyordu ali'ye. Birlikte foto çekip paylaştıklarından beridir çıt yok aziz'den. Gönüllü mü gönülsüz mü oldu bilmem ama aziz'i susturmuş.

🤣🤣🤣🤣

Ali Koç: "Mahmut Uslu'yu yalan makinesine bağlayın, makineyi bozar."

Sanmıyorum o zaten demişti son seçimde bana 1 yıl verin 1 yıllık geleceğim ondan sonrası için sağlığım falanda el vermez zaten diye ondan sonra da artık arkadaşlarıma bırakıyorum ben bundan sonra yokum tarzı bir şey söyledi zaten şu an hep Aziz Yıldırım'ın taraf bastırıyor. Aziz'e karşı bir kitle olduğundan da toplara girmiyor kendisi.
İlla aday olması gerekmiyor. Ali ile çektiği fotodan beridir sus pus

Ali Koç: "Fenerbahçe’nin 11 yıldır şampiyon olmamasının futbolun olağan akışıyla hiçbir alakası yoktur. Aziz Başkan döneminde de şampiyonluklarımız çalındı."

Geri
Üst Alt