- 20 Ağustos 2017
- 23.561
- 16.042
- 1.838
Sike yaptiniz ebesini sevdigim ondan hapse girdi canin baskanin puh abv
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sanmıyorum o zaten demişti son seçimde bana 1 yıl verin 1 yıllık geleceğim ondan sonrası için sağlığım falanda el vermez zaten diye ondan sonra da artık arkadaşlarıma bırakıyorum ben bundan sonra yokum tarzı bir şey söyledi zaten şu an hep Aziz Yıldırım'ın taraf bastırıyor. Aziz'e karşı bir kitle olduğundan da toplara girmiyor kendisi.Bu azizi bağlamış bir şekilde. Dikkat edin azizin çıtı çıkmıyor artık

O günlerde daha sonra kendi şirketi Platin sponsor oldu ve kendisi de gözünün üstünde kaşın var diye bir açıklama yapıp kaçmıştı.3 temmuz sürecinde küme düşürün bizi diyen adam, şimdi o günleri hatırlayın nasıl dik durduk diyormal değneği, hatırlıyorum o gunleri
Sen ben olsak bizde kasmayiz, koyun surusu gibi abuk secmen kesimi var abicim adamlarin, full manipulasyona acik hepsi.Bu azizi bağlamış bir şekilde. Dikkat edin azizin çıtı çıkmıyor artık
Buyuk gsli
3 temmuz sürecinde küme düşürün bizi diyen adam, şimdi o günleri hatırlayın nasıl dik durduk diyormal değneği, hatırlıyorum o gunleri
Tayfun inegine böyle davranacaksin işte. Erden timura laf sokmayi biliyordu nazik davranıyor diyeAdam karşısındakini konuşturmuyor inanılmaz bir egosu var başı her sıkıştığında yapı ve 3 temmuza sallıyor
Mesele sadece adaylık değil, aziz önceden çok salvo yapıyordu ali'ye. Birlikte foto çekip paylaştıklarından beridir çıt yok aziz'den. Gönüllü mü gönülsüz mü oldu bilmem ama aziz'i susturmuş.Sen ben olsak bizde kasmayiz, koyun surusu gibi abuk secmen kesimi var abicim adamlarin, full manipulasyona acik hepsi.
Ali koc birakir, tek aday olacaksa cikar aziz ortaya. Yoksa hayatta kasmaz bu yasinda
İlla aday olması gerekmiyor. Ali ile çektiği fotodan beridir sus pusSanmıyorum o zaten demişti son seçimde bana 1 yıl verin 1 yıllık geleceğim ondan sonrası için sağlığım falanda el vermez zaten diye ondan sonra da artık arkadaşlarıma bırakıyorum ben bundan sonra yokum tarzı bir şey söyledi zaten şu an hep Aziz Yıldırım'ın taraf bastırıyor. Aziz'e karşı bir kitle olduğundan da toplara girmiyor kendisi.