Bu eleman o kadar yalan söylüyor ki, bir söylediği yalan, bir önceki yalanını çürütüyor. Gerçekten çok karaktersiz, şerefsiz ve kötü bir insan kendisi. Geberip gitse zerre üzülürsem şerefsizim. Üstelik herife tapan insanlar var, harbiden inanılmaz ve insanlık adına çok üzücü.

Kendini ispatlama çabasından fb o kadar çok zarar gördü ki..

Her konuda iyi olmak zorunda değilsin, bunu kabul etmek neden bu kadar zor ?

Bu bir travma belirtisi dahi olabilir. Genellikle ebeveynleri tarafından yeterince desteklenmeyen, onların gölgesini hissedemeyen çocuklarda yetişkinlik döneminde sıklıkla görülen bir durumdur.

1000039144.webp

Ben buraya takili kaldim ya, boyle kadraja girip su kareyi vermis olmasi. Karisindaki adamin da ruhu gitmis bedenden

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç: Fenerbahçe’de iş iyi giderse profesyoneller, işler kötü giderse sadece başkanlar sorumludur. Devin Özek, Mário Branco’nun altında çalışmak üzere transfer edilmiş birisidir. Kendisini Bayern Leverkusen zamanından tanırım. Devin Özek’i bana yaptığı analizler ve sunumlar çerçevesinde kadroya almaya karar verdim. Branco ayrılınca da sportif direktör yaptık.

Bayern Leverkusen mi😂😂😂 Bayer*

Kamuoyuna Duyuru

Bugün oynanan Fenerbahçe–Trabzonspor karşılaşması sırasında, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı’nın ucuz kahramanlık uğruna hadsiz ve şuursuzca yaptığı açıklamalar, Fenerbahçe camiasını ve taraftarını hedef almış; 3 Temmuz sürecinde FETÖ kumpasına karşı sergilenen onurlu direnişi görmezden gelerek toplumu nefret söylemleriyle ayrıştırmaya çalışmıştır.

Kulübümüz, bu açıklamalarla ilgili gerekli hukuki adımları atacaktır. Ancak bununla yetinmiyoruz: 3 Temmuz’da gösterdiğimiz direnişin mirasçıları olan milyonlarca Fenerbahçe taraftarını, bu şahıs hakkında ilgili mercilere şikâyette bulunmaya davet ediyoruz.

3 Temmuz alın terimizdir. Camiamızı hedef almak ülkenin bağımsızlığına kastedenlerle aynı çizgide buluşmaktır.

Biz 3 Temmuz’da Fetöyü yendik. Kırıntıları bize hafif gelir. Fenerbahçe camiası bir oldukça, kimse bize diz çöktüremez.

Ali Y. Koç
Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı

Ilk defa bir seçim öncesi rahat degil ,o yüzden tv tv geziyor yada bu tarz koyunları gaza getirici isler yapiyor ,temmuzda toplanan 10 bin imzadan sonra inceden tirsmisti, eğer katakulli yapmazsa seçim garanti degil.bence

Geri
Üst Alt