Çiğdem Gürbüz
Tecrübeli Üye
- 6 Ağustos 2010
- 6.122
- 6.876
- 473
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Orasi acik diyorlar.Portekiz liginde de transfer sezonu bitti mi? Ben son gün orada bir takıma gideceğini düşünüyorum.
Lizbon kötü gidiyor oraya gider kral.Orasi acik diyorlar.
Hocalari istemiyormus, takim dengesini bozar diye haberler okudum.Lizbon kötü gidiyor oraya gider kral.
38ine gelmis adam birakda kariyerini düsünmesin artik, isin eglencesine baksin, kirilmadik rekor birakmadi yillarca zaten. ülkemize gelse ligde izlemek büyük keyif verir.Türkiye'ye gelmesi demek kariyerini heba etmek demek. Messi Ronaldo tartışmasının son bulması demek. Ronaldo gibi hırslı bir adam böyle bir hata yapmaz .
Takimi kume düşürecek artistlik yapmasinHocalari istemiyormus, takim dengesini bozar diye haberler okudum.
Ulan TMK "11 Milyon takipçisi olan bir adam" dediğin arkadaş adeta bir transfer baronu.11 milyon takipçisi olan bir adam böyle bir tweet atmış.
Fenere niye gelsin isteyelim renkdaş. Uzaktan da izliyoruz biz onu38ine gelmis adam birakda kariyerini düsünmesin artik, isin eglencesine baksin, kirilmadik rekor birakmadi yillarca zaten. ülkemize gelse ligde izlemek büyük keyif verir.
Çok büyük Gassaraylısın Kubat ağabey.Ronaldo’yu çok severim
Umarım fenere gitmez
Ben babam fenere gitse bile söverim çünkü
Arkadaşlar ben değişmem beni böyle kabul edin
Hayatı MULTI , ÇOŞKULU ve UÇLARDA yaşarım
Evet onu çok seviyorum ama ronaldo fenere giderse benim düşmanımdır
Yanlış bilgi vermedim ki. . . 11 milyon takipçisi olan adam dedim. Adamı da tanımıyorum.Ulan TMK "11 Milyon takipçisi olan bir adam" dediğin arkadaş adeta bir transfer baronu.
Messicileri şoke eden 1 hamle.sezon biter önümüze bakarız hakiki ise