Ali Koç'tan Erden Timur'a: "Ne para harcadın ya hahaha"

Adam algı kasıyor işte çok para harcadınız dahasına gerek yok demeye getiriyor olayı.

Değerli ahbabım sana da kıydılar hea?
Yani normal şartlarda hak ettiğimi düşünüyorum.

Dün herhalde rahat bi 5-6 defa
o.ç.
demişimdir o hakem denen itoğlu it'e ve Günay'a. Ama sonuna kadar hak ettiler, özellikle Yaşar denen kaşar.

Yani normal şartlarda hak ettiğimi düşünüyorum.

Dün herhalde rahat bi 5-6 defa
o.ç.
demişimdir o hakem denen itoğlu it'e ve Günay'a. Ama sonuna kadar hak ettiler, özellikle Yaşar denen kaşar.
İlk defa aynı fikirleri savunmuşuz ama sen foruma yazmışsın ben bağırarak evde söylendim.

Sanane lan ne harcadiysak. Basinin önünde neyin showunu yapıyorsun k.o.ç

Bu tip şakalaşmalar olabilir ya herkes fazla büyütmüş gülerek söylüyor zaten Gram sevmem ama Espiri olarak söylemiş.

Menejere 2.6 milyonu vermeyince bizde kaldı diyebilirdi.

Adamın işi yok Galatasaray'ı takip ediyor. GS hegomanyası altında ezilmiş sıradan bir Fenerli işte.

Asiri seviyesiz biri ya. Ben hayatimda pozisyonuna ragmen bu derece lacka ve hoduk birini gormedim

Kesinlikle egitim surecinde pek cok sikinti olmus belli. Bir Omer Koc'a bak bir de buna bak. Olacak is degil bunlar nasil akraba

Ali Koç'tan Erden Timur'a; "Ne para harcadın ya..." (gülerek)

Erden Timur: "Harcamadım da öyle görünüyor."

Erden Timur’un telefonunun ard ardına çalması üzerine Ali Koç Erden Timur’a baktı ardından bide Metin Sipahioğlu’na baktı.

Fatih hoca gelemeyip dublörünü yollamış

Fenerlilerden kufur yedikçe kibir seviyesi artıyor; bu senede şampiyon olamazlarsa sezon sonundaki halini merak ediyorum.

1662629641946.webp

Geri
Üst Alt