Ali Koç'tan Skandal Açıklama: "Ukrayna'dan özür dilemeyeceğiz, büyükelçi bizden özür dilesin"

diplomatik savaş çıkaracaklar

yemek fiyatı konusunda bile rakip olarak galatasarayı örnek veriyor. Adamdaki galatasaray kompleksi inanılmaz bir seviyede, geceleri rüyasında bile bizi görüyor herhalde.
Az yedirmedik adama.. cidden bizim tesisteki yemek fiyatını nerden biliyor bu sapik?

Ali Koc gibi bir insandan açıkçası beklemediğim bir açıklama.

Sen Koç ailesi veliahtisin kardeşim, Rambo Okan gibi hareketler yapacaksan, ya da zaten takim kotu gidiyor özür falan olursa taraftarla aram bozulur diye popülizm kasacaksan işimiz çok.

Ülkede şaka maka burjuva yok, yemin ediyorum bizim memleket 100 sene çok iyi dayanıyor, dayanmış. Ülkenin en zengin ailesinin oğlunun içinden Rambo okan fırladı ya lan

ulan ali maydanoz senin armanda

Mesajı vermiş.
Ali Koç: "Genç taraftarlarımıza sesleniyorum. Çok çabuk sazan gibi davranıyorsunuz. Ya düşünebiliyor musunuz hocayı bile tartışıyorlar şu anda. Kaosa sürüklenmeye acayip müsait bir camia olduk. Gençler lütfen kendilerini sorgulasın."

Mesajı vermiş.
Ali Koç: "Genç taraftarlarımıza sesleniyorum. Çok çabuk sazan gibi davranıyorsunuz. Ya düşünebiliyor musunuz hocayı bile tartışıyorlar şu anda. Kaosa sürüklenmeye acayip müsait bir camia olduk. Gençler lütfen kendilerini sorgulasın."
Adı üstünde genç işte olabilir kafayı yemiş herhalde

Bayramlaşma töreninde rahatsız olduğum bir durum var. Havuzdan parmak arası terlikle, şortla gelmek; Fenerbahçe Spor Kulübü'ne yakışmayan bir manzara.

Valla bence tam da size yakışan bir manzara bu Koçero!

Sizin seviyeniz bu işte!

Fenerbahçe kendisine verilen sözler paralelinde Erdoğan'a sığınmakta belli ki. 5 yıldız sözü aldılarsa karışır ortalık diyim.

turkiye-euro-2032-ye-ev-sahipligi-yapabilir-ceferin-in-favorisi-turkiye-1656160124.jpg

Cafer: "Anlamadım?"

Keşke canlı yayında kendi de putin diye tezahüratta bulunsa

Geri
Üst Alt