Ali Koç’u Yere Seren Göztepe Görevlisi, Ev Hapsiyle Cezalandırıldı

Koç niye bizim maçta göz altına alınmadı peki lan? Ya da Trabzon'da taraftar linç eden fbli topçular? Bu ülkedeki kapitalizm artık mide bulandırıcı boyuta geldi. Zenginin istediği gibi at koşturduğu ülke olma konusunda kapitalizmin mucidi ABD'yi bile solladı.
Abd'de bu herifi 50 defa kodese atmışlardı haklarını yeme

1723930538663-png.257428
Aklı gitti emaneti düşürdük diye 😂

Bu adam ülkeyi kaosa sürüklemek için görevlendirilmiş. Kesinlikle en kısa sürede önlem alınmalı.

Yav hangi başkanı gördünüz deplasmanda böyle saha içinde. Bir tane ahmakta çıkıp bu adamın orada ne işi var demiyor.

tmama işte daha vahim durum silahlı bulunması orda açıkçası. (varsa tabi - bence yok üstünde )
Statta görevli polisler de silahlı ki normal bi durum. Çekmek için eli gitmedi bence zaten, o hengamede düşürdüm sandı refleks olarak yokladı bi yerinde mi diye. Sivillerin en büyük korkusu beyliği düşürmek 😁

Statta görevli polisler de silahlı ki normal bi durum. Çekmek için eli gitmedi bence zaten, o hengamede düşürdüm sandı refleks olarak yokladı bi yerinde mi diye. Sivillerin en büyük korkusu beyliği düşürmek 😁
bencede reflekste - genede saha içinde spor konseptinde ihtiyaç olmaması lazım zaten onu diyorum.

ötekisi polis - genel 50 60 bin kişi için orda onlar - bireysel korumada sıkıntılı detay olurdu izni olsa.

Hakem skandallarının yoğun olduğu maçlarda bir saha dışı mevzu patlatıp tepkiyi hakemlerden başka yere çekiyorlar. Adam Hitler gibi yürütüyor stratejisini.

Lan hadi bi gitsinler hakemleri rehin alan adam tff başkanı oldu bu ülkede hak mahrumiyeti olan adam stat stat geziyor garibanın ekmeğinde gözleri

Geri
Üst Alt