Mahir DONMEZ
Aslan Üye
- 12 Haziran 2009
- 8.208
- 2.356
- 1.918
Bu buzdağının görünen yüzü. Bunlar iyi günleri
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok fark etmiyor zengin Necatiye gore öyle kalsın bosverbir sifir fazla yazdin
100%Daha fazladır.
unicredit ile napoli'ye lazio'ya gönderdiği oyunculara verdiği paralar yoktur bu 1.4 milyar tlnin içinde.
Bu kadar yaygara 40-45 milyon dolar üstünden kopmaz mutlaka fazlası vardır. Twitter'da hibe dışında 85 milyon dolardan bahsediliyor seçmezseniz alırım demiş.100%
Resmi olmayan dolaylı yollardan verdiği daha neler vardır neler.
Dzeko 7, Tadic 5 , Fred 5 alıyor Fb'dendaha sponsorluklar var
aziz secilirse ali tüm sponsorluklari iptal eder
tadic ceku beraber 10 milyon aliyor sanirim fbden
böyle bir iki adam daha var
bunlarin maaslarini ödeyemezler gelir ve basari olmadigi icin
aziz secilirse daha eglenceli olacak gibi bence
Ayni sozler zamaninda Aziz Yildirim icin de deniyordu, yani demem o ki Ali Koc belki 1 donem daha kalir ondan sonra illa baskasi gelir yerine.Aday olmayacagim dediginde de yazdim. Ali Koc ölene kadar Fb Baskani olarak kalacak. Hicbir guc Fb'yi onun elinden alamaz.
Ali Koç fenerbahçeyi ele geçirme projesi dedik zamanında fenerliler dinlemediler.Aday olmayacagim dediginde de yazdim. Ali Koc ölene kadar Fb Baskani olarak kalacak. Hicbir guc Fb'yi onun elinden alamaz.
Niye istemesin imkanı varsa,az para mıbeyler galayena gelmeyin , hibe edilen para da borca yazılır bilançoda .
geri isteyeceğini sanmıyorum herkes dursun değil
Koç u az çok tanıdı herkes. Eğer seçimi Aziz kazanırsa o hırsla verdiği tüm parayı çatır çatır ister. Hibe olarak kalmaz yani.Bu kadar yaygara 40-45 milyon dolar üstünden kopmaz mutlaka fazlası vardır. Twitter'da hibe dışında 85 milyon dolardan bahsediliyor seçmezseniz alırım demiş.
Ben de kesinlikle 100'e yakın olduğunu düşünüyorum.Bu kadar yaygara 40-45 milyon dolar üstünden kopmaz mutlaka fazlası vardır. Twitter'da hibe dışında 85 milyon dolardan bahsediliyor seçmezseniz alırım demiş.