Ali Koç'un, Fenerbahçe’yi Kendisine 1,4 Milyar TL Borçlandırdığı Ortaya Çıktı

1715761130975.webp

Bu buzdağının görünen yüzü. Bunlar iyi günleri ;)

inanmam asla öyle şey mi olur, sırf kulübün başkanlığında kalmak için bunu yapacak kadar ... değil.( midir?)

Seçilemezse kulübü icraya vermesi yok mu :D

unicredit ile napoli'ye lazio'ya gönderdiği oyunculara verdiği paralar yoktur bu 1.4 milyar tlnin içinde.

daha sponsorluklar var

aziz secilirse ali tüm sponsorluklari iptal eder

tadic ceku beraber 10 milyon aliyor sanirim fbden

böyle bir iki adam daha var

bunlarin maaslarini ödeyemezler gelir ve basari olmadigi icin

aziz secilirse daha eglenceli olacak gibi bence

daha sponsorluklar var

aziz secilirse ali tüm sponsorluklari iptal eder

tadic ceku beraber 10 milyon aliyor sanirim fbden

böyle bir iki adam daha var

bunlarin maaslarini ödeyemezler gelir ve basari olmadigi icin

aziz secilirse daha eglenceli olacak gibi bence
Dzeko 7, Tadic 5 , Fred 5 alıyor Fb'den

Aziz Yıldırım ile Ali Koç başkanlık seçimi değilde kulubun sahibi benim seçimi yapıyorlar resmen.Normal şartlar da düzgün bir başkan profili gelse kulüp 3-5 sene problem yaşar sonra kendini toplar bu başkanları kronik sorunlar bırakıyorlar daha sonrasında kulüp looser olarak hayatına devam ediyor.

Aday olmayacagim dediginde de yazdim. Ali Koc ölene kadar Fb Baskani olarak kalacak. Hicbir guc Fb'yi onun elinden alamaz.

Abi ffp nasıl buna izin verebiliyor ki. Kulüp başkana borçlanıyor ee millet transfer yapıyor diye ağız burun ediyorsun sponsorluk değil bir şey değil başkanın kişisel parasını harcıyor kulüp.
Tff'de güya harcama limiti getirmiş.

Aday olmayacagim dediginde de yazdim. Ali Koc ölene kadar Fb Baskani olarak kalacak. Hicbir guc Fb'yi onun elinden alamaz.
Ayni sozler zamaninda Aziz Yildirim icin de deniyordu, yani demem o ki Ali Koc belki 1 donem daha kalir ondan sonra illa baskasi gelir yerine.

Ali Koç fenerbahçeyi ele geçirme projesi dedik zamanında fenerliler dinlemediler.
Bu kulübü düşürme itibarsızlaştırma çabası bence boşa değil borçlara karşılık feneri kendine satın alacak sonra bam bam. Uzun vade düşünüyor muhtemelen 3-5 sene başarısızlık çok önemli değil

O degilde herifte ne para var lan. Bende o para olacak, kendimi onun yaptıgı gibi rezil etmem abi.

farkli birsey mi cikacak sandiniz :D yildirim demiroren de 100m euro borclandirmisti tl'ye cevirtti salak o borc mesela hala duruyor olsaydi simdi besiktasin kac milyar tl borcu olacakti :D

yazilan rakamlardan cok daha fazladir gayriresmi verilen para.

benim tahmin ali koc rahat 2-3 milyar tl harcamistir fenere

Bu kadar yaygara 40-45 milyon dolar üstünden kopmaz mutlaka fazlası vardır. Twitter'da hibe dışında 85 milyon dolardan bahsediliyor seçmezseniz alırım demiş.
Koç u az çok tanıdı herkes. Eğer seçimi Aziz kazanırsa o hırsla verdiği tüm parayı çatır çatır ister. Hibe olarak kalmaz yani.

Bu kadar yaygara 40-45 milyon dolar üstünden kopmaz mutlaka fazlası vardır. Twitter'da hibe dışında 85 milyon dolardan bahsediliyor seçmezseniz alırım demiş.
Ben de kesinlikle 100'e yakın olduğunu düşünüyorum.

Adam 6 yıldır her transfer dönemi deli gibi transfer yapıyor, hiç bir sportif başarı olmadan.

Geri
Üst Alt