Ali Naci: "Juan Mata Galatasaray'da"

Herhalde 11 oyuncusu yerine yedek olabilecek bir oyuncu almak istedik.Yoksa Hames'in bile istenmediği bir ortamda Mata'yi getirmek pek akıl karı değil.

buendia muhteşem bir transfer olurdu
Evet almaktan ziyade ona gitmeyi tercih etmek bile sevindirdi beni ancakkkk

Çok kuşkuluyum bazı olanlar yüzünden

Boeyi silip omara güvenip 1 maçla planlamayı tamamen değiştirmek

Kaana paraları bayılacakken emin iyi oynadı diye yine anlık karar değiştirip potansiyelli yabancı stoper almak

Griliş son anda yatınca toreirayı bitirmek

Buendiayı isteyip olmayınca matada karar kılmak

Pva 2 lig maçında kötü oynadı diye apar topar göndermek isteyip solbek aramak

Yunusla keremi as düşünüp şimdi harıl harıl kanat aramak

Seferle sergio transferlerinde acele edip özellikle seferi gelir gelmez göndermek istemek(2 maç kötü oynadı diye)

Koskoca kulüpte çok kısa sürelerde bu kadar ani karar değişimleri olmamalı,transferdeki alternatiflerde çok alakasız inş acemilik dönemidir erdenle okanın bundan sonra bu şekil olmaz

Jamesi gosterip yasli Matayi almak taraftari uzdu.

normalde bence hocanın aklında hiç olmayan bir isimdi ama kerem o kadar kötü ki muhtemelen kafasındaki oyun formasyonunu değiştirmek zorunda kaldı

Bonuslarla €1.5m'yi asmamali maliyeti. Iyi yedek olur o durumda karakterli de biri. Son geldigim nokta budur. Oliveira disinda yaratici orta saha yok takimda

Burdan koyuyoruz ali koctan ses geliyor vurmayin vurmayin diye

Kimsenin aklına gelmemiştir. Menejer işi bu. Ucuzsa alınır. Ne yapacağı belli olmaz.

Skandal bir transfer olur. 5-6 sene önce gelmesi gereken adam şimdi geliyor. Yok, olmasın bu iş.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Forumun bu kadar karşı çıkıp da haklı çıktığı bir transfer olduğunu sanmıyorum, o yüzden 6 gol 11 asist diyebiliriz.

4-5 yıldır bu adamın esamesi okunmuyor, fiziksiz ispanyol. Mertens gibi çevik de değil. Bunu almayın sakın

Bize 2-3 mac alsin sene sonu sutlariz, emre akbaba, kilinc felan gircegne bu gircek en azindan

normalde bence hocanın aklında hiç olmayan bir isimdi ama kerem o kadar kötü ki muhtemelen kafasındaki oyun formasyonunu değiştirmek zorunda kaldı
4-3-2-1 bekliyorum ben, Mertens- Akbaba- Mata 3 tane 10 numara oldu nasıl oynatacağız anlamadım. Mata bayadır bitik bu arada yapmış olmak için yaptılar resmen, enteresan bir transfer.

mata ile görüştüm biraz önce arkadaşlar sakin olun.

-ne bu yaştan sonra takımın huzurunu mu bozmaya geliyorsun dedim?
+yok abi çok cuzi bir ücret istedim , yedekte otursam problem değil icardi ile oynama fırsatını ölmeden yakalamak istedim o kadar dedi.
-samimi misin oğlum bak james rodriguez bekliyor dedim
+yemin ediyorum abi dedi.

o yüzden matayı bu senelik idare edin.

Çöp kerem varken yunus'un önünü mü kapatacak okan buruk?

Juan mata'ya gereksiz diyen denyolar var.
Vay be ergenlik böyle bir şeydi demekki

Geri
Üst Alt