Ali Naci Küçük: "Mauro Icardi'ye MLS'ten çok ciddi bir teklif var"

Ligin fizikle oynandığını söyleyip dandik lig diye kendinle çelişmişsin.

Fitlikten bahsediyorsun ama adam beyni ile attığı golleri derine inerek hazırladığı golleri görmezden geliyorsun.

Eti para ederken satacaksın diyorsun gomis gibi yerini dolduramadığında kaöıracağın lig şampiyonluğunu Cl gelirlerini görmezden geliyorsun.

Hagi görmüş adamım diyorsun gittiğinde haginin yeri dolmuyor diye yıllarca ağladığımızı hatırlamıyotsun.

Bir nesil GS li oldu diyorsun kötü oynarsa GS den soğur diyorsun ama onu gönderdiği için Galatasaray yönetiminden soğumayacakmış gibi konuşuyorsun.

Olay kilo ise erencan ı falan alalım. Yaşı genç vücut fit.

Yine gomis örneğini vereceğim maaş yüzünden gönderdik 20 katı masraf yapıp yerine adam koyamadık...
aynı kapıya çıkıyoruz renktaş.
gomis tudorlu dönemde çok iyiydi lafım yok sonra çaptan düşünce ne oldu ?
icardi satılsın demiyorum ama çok iyi teklif gelmişse satılmasına karşı değilim diyorum. bu teklif de benim için minimum 30 m eurodur. yoksa etiket yapıştırıp sahibinden.com sitesine koyacak halimiz yok.

icardi de gün gelecek yaşlanacak veya gidecek yerine adam bulamıyorsak bu bizim ekibin suçu.

aynı kapıya çıkıyoruz renktaş.
gomis tudorlu dönemde çok iyiydi lafım yok sonra çaptan düşünce ne oldu ?
icardi satılsın demiyorum ama çok iyi teklif gelmişse satılmasına karşı değilim diyorum. bu teklif de benim için minimum 30 m eurodur. yoksa etiket yapıştırıp sahibinden.com sitesine koyacak halimiz yok.

icardi de gün gelecek yaşlanacak veya gidecek yerine adam bulamıyorsak bu bizim ekibin suçu.
Amaç vasata talim edip 3 5 kazanmak ise yapalım. Ama amaç Avrupa da bir kupa daha kazanmak ise perti çıkana kadar kalsın. 3 5 yönetici parayı çar çur edecek diye ispatlı oyuncu satacaksak hiç tutmayalım bu takımı.

Düşüncenin büyük takım düşüncesi olmadığı için katılmıyorum. Bana söylediğin City nın haaland ı para ederken satma fikri ile aynı geliyor. Çünkü bu ligin City si Galatasaray haaland ı da icardidir.

Dersin ki şu oyuncu icardi den iyidir daha fazla iş yapar icardi yi satıp daha uyguna daha iyisini alırız ya da bir tık üstüne daha iyisini alırız ona eyvallah. İşte o da dandik dediğin lige gelir mi? orası muamma

Amaç vasata talim edip 3 5 kazanmak ise yapalım. Ama amaç Avrupa da bir kupa daha kazanmak ise perti çıkana kadar kalsın. 3 5 yönetici parayı çar çur edecek diye ispatlı oyuncu satacaksak hiç tutmayalım bu takımı.

Düşüncenin büyük takım düşüncesi olmadığı için katılmıyorum. Bana söylediğin City nın haaland ı para ederken satma fikri ile aynı geliyor. Çünkü bu ligin City si Galatasaray haaland ı da icardidir.

Dersin ki şu oyuncu icardi den iyidir daha fazla iş yapar icardi yi satıp daha uyguna daha iyisini alırız ya da bir tık üstüne daha iyisini alırız ona eyvallah. İşte o da dandik dediğin lige gelir mi? orası muamma
sneider prime döneminden sonra hızla gerileme yaşadı kilo almaya başladı mermi gibi şutları çekemez hale geldi yana geriye pas işine döndü sonra gönderildi.
bu senaryonun icardi'de yaşanmasından korkuyorum sadece.
perte çıkma süreci sancılı oluyor işte.
haaland dediğin adam fiziğine kendine bakan biri.
icardi ise sözleşmeyi alınca saldı. Aynı tavrı aynı profesyonellikte icardi'den beklemiyoruz ama bu derece de hemen salmasın yahu. her sene papaz pilav yemez
bu sene kampa zamanında katılıp atletik hale gelsin diyeceğim ama adam zevk adamı . deniz kum güneş vs :)

Icardiyi 30a sattin, kimi alacanda ayni etkiyi yapacak?

Kötu/sisko denen icardi kariyer rekoru kirdi bu sene

Sözun özu Gs taraftari egitilmez
Yalnız şöyle bir durum var; İcardi' yi ikna etmeden kimse 30 luk bonservis teklifini savurmaz. Kendisi gitmek isterse de tutmak zordur; malum, yapısı biraz değişik...

Bu sezon İcardi' den bir hamle beklemiyorum; sonrası sonra düşünülür. İnşaallah standart form durumuyla daha yıllarca parçalıyı giymeye devam eder hayırlısıyla...

sneider prime döneminden sonra hızla gerileme yaşadı kilo almaya başladı mermi gibi şutları çekemez hale geldi yana geriye pas işine döndü sonra gönderildi.
bu senaryonun icardi'de yaşanmasından korkuyorum sadece.
perte çıkma süreci sancılı oluyor işte.
haaland dediğin adam fiziğine kendine bakan biri.
icardi ise sözleşmeyi alınca saldı. Aynı tavrı aynı profesyonellikte icardi'den beklemiyoruz ama bu derece de hemen salmasın yahu. her sene papaz pilav yemez
bu sene kampa zamanında katılıp atletik hale gelsin diyeceğim ama adam zevk adamı . deniz kum güneş vs :)
Valla benim eşim kansere yakalansa futbolu bırakma kararını da verebilirdim ki kendisi de futbolu bırakmayı düşündü yaz başında. Ama ne yazık ki balık hafızalı olduğumuz için kampa katılmamasını vs nın neden olduğunu unutup zevk sefa için olduğunu düşünebiliyoruz.

Sakatlandıktan sonra idmanlara bile doğru düzgün çıkmadan sadece maçlara çıkıp bu performansı da verdiğini unutuyoruz.

Elimizde topa vurmayı bilen kim varsa, her sezon sonu kendisi hakkında bu haberlerle boğuşmaya başlarız. Yıllardır değişmeyen şey.

Adam 2 sezonda Galatasaray tarihinin en golcü üçüncü yabancı futbolcusu oldu. 1 sezon daha kalırsa önce Baros'u sonra Hagi'yi elini kolunu sallaya sallaya geçmesi büyük olasılık. Bu adamı niye gönderelim?

Elimizde topa vurmayı bilen kim varsa, her sezon sonu kendisi hakkında bu haberlerle boğuşmaya başlarız. Yıllardır değişmeyen şey.

Adam 2 sezonda Galatasaray tarihinin en golcü üçüncü yabancı futbolcusu oldu. 1 sezon daha kalırsa önce Baros'u sonra Hagi'yi elini kolunu sallaya sallaya geçmesi büyük olasılık. Bu adamı niye gönderelim?
Kilo varmış. O yüzden göndermeliymişiz. Icardi'ye güvenilmezmiş.

Valla benim eşim kansere yakalansa futbolu bırakma kararını da verebilirdim ki kendisi de futbolu bırakmayı düşündü yaz başında. Ama ne yazık ki balık hafızalı olduğumuz için kampa katılmamasını vs nın neden olduğunu unutup zevk sefa için olduğunu düşünebiliyoruz.

Sakatlandıktan sonra idmanlara bile doğru düzgün çıkmadan sadece maçlara çıkıp bu performansı da verdiğini unutuyoruz.
kardeş bu adam psg'de de aynı adamdı . inşallah siz haklı çıkarsınız ne diyeyim. yoksa böyle kritik bir golcünün satılmasına kimse razı değil zaten . bizimle uzun yıllar verimli sezonlar geçirmesini kim istemez?

Kilosuzken de buradaydı...
O zaman da başka sıkıntısı vardı. Icardi seviyesinde bir adamın hiçbir problemi yoksa, 29-30 yaşında buraya gelmez. Ya çalışmıyordur, ya düşüşe geçmiştir, ya kilo fazlası vardır, ya sakattır, ya özel hayatı problemlidir. İlla ki bir sorunu vardır ki buraya gelsin.

O yüzden kilolu muhabbeti yapmaya gerek yok. Kiloluysa kilolu. Gol atıyor mu? Atıyor. Ligde kilolu olmayıp da kilolu Icardi kadar gol atabilen forvet varsa öne çıksın.

100 m euro'ya anca gönderirim öyle 50-60'a küçük Icardi'yi alırlar.

O zaman da başka sıkıntısı vardı. Icardi seviyesinde bir adamın hiçbir problemi yoksa, 29-30 yaşında buraya gelmez. Ya çalışmıyordur, ya düşüşe geçmiştir, ya kilo fazlası vardır, ya sakattır, ya özel hayatı problemlidir. İlla ki bir sorunu vardır ki buraya gelsin.

O yüzden kilolu muhabbeti yapmaya gerek yok. Kiloluysa kilolu. Gol atıyor mu? Atıyor. Ligde kilolu olmayıp da kilolu Icardi kadar gol atabilen forvet varsa öne çıksın.
O bize biz de ona iyi geldik. Ben buna kader derim siz ne derseniz onu deyin...

Icardiyi 30a sattin, kimi alacanda ayni etkiyi yapacak?

Kötu/sisko denen icardi kariyer rekoru kirdi bu sene

Sözun özu Gs taraftari egitilmez

Valencia eşşeği geçen sene 46 tane yazmış

Bats malı bu sene sadece son 10dklarda oyuna girerek 24 tane yazmış

Kariyer rekoru kıran ikardi 30 yazmış bu arada haberin olsun :)

Bizi şlye nerdeyse tek başına soktu o konuda hakkını yiyemeyiz ama eğer sen ikardiysen şlde gruplarda patatese dönemezsin 10m alıp,süper ligde bile fiziken sırıtan biri haline geldi bunu anlatıyoruz bu fizikle avrupada bi halt yapamayız bunu anlatıyoruz bir nesli gsli yapmasını,ikon olmasından falan bahsetmiyoruz

Fit ikardiye gitsin diyeni allah çarpar zaten ama fit olacak mı?

Gitsin demiyoruz,kalmasına şartlı evet diyoruz,iddia ediyorum geçen seneki gibi fit olsa bu sene gruptan çıkarırdı bizi ama olamıyor işte bir türlü

Geri
Üst Alt