Ali Naci Küçük: "Mauro Icardi'ye MLS'ten çok ciddi bir teklif var"

bizim taraftarın bu aşırı romantik tarafı iyi değil. az gerçekçi olmak lazım. senin onu sahiplendiğin kadar o bizi daha doğrusu kimseyi sahiplenmiyor. teklif iyiyse derhal satın . sözleşmeyi kaptı postu serdi göbeği de saldı. geçen seneki oyunun yarısını oynamıyor. oynamak için pek de çabaladığı yok .
sakat falan değil adamda disiplin sorunu var kafasına göre takılıyor. yoksa psg bırakmaz büyük kulüpler bu yaşta bu golcüyü de bize yedirmezdi. bu adam böyle kabul etmek lazım.

bu sene barış mertens derken arada kaynattık ama takımda forvet opsiyonumuz çok sıkıntı bilmem farkında mısınız ?
bir nesli GSli yapması marka değeri vs çok büyük kazanımlar inkar edemeyiz ama biz de Galatasaray'ız.
kötülemiyorum ama ciddi teklif varsa da değerlendirmek lazım. zaten kimse çer çöp parasına satılsın demiyor
zaten fit hale gelmezse çok değil 2 seneye tam mls topçusu olur çıkar.
Onu da o zaman düşünürüz. Herifin ölü sezonunda gol kralı oluyor üzerine de şerefsizliklerle sayılmayan 8 golü var + verilmeyen penaltılar derken bunlar varken icardiyi tutmak bizim Galatasaray olmamız mı zedeleniyor.

Futbolu sahada oynanan oyun sanmaktan vazgeçemedik gitti.
Millet icon futbolcu diye milyonlarca dolar para saçıyorlar biz de o kilolu gitsin bu kampa geç geliyor gitsin.

Dayı ben de sana sorarım Galatasaray olarak dünya futbolunda yerimiz nedir ne katıyoruz cezbedici yerimiz ne de her oyuncunun barış alper gibi oynamasını istiyoruz.
Bu adam bu sene normal bir sezon da yaşamadı. Kasım şubat arası şiş topukla takıma katkı vermek için çabalaması bile bir aidiyet göstergesi.

Doku olayı var birde, gittik imza parası maaş derken zahada bir çuval para yok oldu. Benzer işleri mi yaşayalım illa. Bu bizi ileri mi taşıyacak.

Şu futbolculara robot muamelesi oynanan oyuna da fm muamelesi çekmeyi bırakmak lazım.

ANK banlanmalı bence

Hem sürekli sallıyor

Hem de ortalığı karıştırmaktan başka bir işe yaramayan haberler yapıp duruyor

Adamı koynunuza mı sooscaksınız. Fit fit fit... Adam golcü.. görende o gidince haaland falan gelecek sanıyor...

Sana diyorum hoca zaten biliyo ama ikardiye bişey diyemediği için o da sakat diyip tepki gelmemesini sağlamaya çalışıyo

İddiaya giriyomuyuz,dediklerim olursa yani ikardi ilk kampa katılıp ilk maça da filinta gibi çıkarsa bana 3 ay ban,kampa katılmaz ilk maça da aynı kağnılıkta çıkarsa sana 3 saat ban

Kabul mü
sana da 3 saat ban. öyle kabul

Yahu NEREDEYSE avrupanın büyük kulüpleri bulamıyor böyle striker ABARTARAK SÖYLÜYORUM elbette

Olmucak bizden ya
bugün muhtemel cl şampiyonu real'de joselu diye bir adam oynuyor. bugün joselu-icardi takasını ister misin?

icardi bildiğin saf golcü. ölüsü her sene gol kralı olur bu ligde. bu sene sayılmayan nizami golleri+penaltıları verilse minimum 8 golü daha olurdu.

bu kalitede bir herifin türk ligine herhangi bir takıma 29 yaşında gelmesi, gezegenlerin yan yana gelmesi gibi. mucize olay.

ulan zaten bu kalitede bir herif sana kadar geldiyse her şeyi mükemmel olamaz. illaki bir yerde eksiği var ki sana gelmiş bu adam. dandik ligine. hagi'de de öyleydi. idare edeceğiz.

ayrıca her şeyi geçtim, adam bir nesli gslı yaptı. furya gibi. bunun kazanımını 10 sene sonra o 7-8 yaşındaki çocuklar 18 yaşına geldiğinde, gs için milyon milyon para harcadığında, dekoder aldığında, yetenekli topçuların çocukluk aşkı gs diye gs'a geldiğinde göreceğiz. bugün çalhanoğlu vb gurboların gslı olması gibi (2000 yılı takımının eseri).

bu yüzden topuyla tüfeğiyle icardi'ye mobbing yaptılar bu sene. esas bu oltaya gelen gslı taraftar enayidir.

bazı taraftar profili safi rezalet yaw.

Son düzenleme:
Ligin dinamikleri uygun değil, Messi’ye bile bedava diye o maaşı, hisseyi veriyorlar. Bonservis falan vermezler. Maaşta 10 değil 15 falan verirler, bonservisi elinde olsa bile
Ekli dosyayı görüntüle 243751
Serie A'dan bahsettim ben kanks yav :D Biz İcardi'yi tribünlerde ıslıklamamaya çalışalım.Golcülüğünün yanında ben taraflı olarak düşündüğüm için eskiden beri severim İcardi'yi hadi beni geçte saha dışında da 1 psikolojik üstünlük oluşturması çok güzel 1 detay.Böyle 1 forveti bulmuşken ara ara da nazlarını çekmek olacak :D

Serie A'dan bahsettim ben kanks yav :D Biz İcardi'yi tribünlerde ıslıklamamaya çalışalım.Golcülüğünün yanında ben taraflı olarak düşündüğüm için eskiden beri severim İcardi'yi hadi beni geçte saha dışında da 1 psikolojik üstünlük oluşturması çok güzel 1 detay.Böyle 1 forveti bulmuşken ara ara da nazlarını çekmek olacak :D
Como uzasın 😅

Monza da Berlusconi ile deli para harcayacak diyorlardı da İtalyanlar ayağını yorganına göre uzatıyor 😆

Bu Ali Naci daha lig bitmeden, etkileşim kasıcam diye yok yönetimdi yok transferdi apır sapır konuşmaya başladı, yönetimden birilerinin kulağını çekmesi lazım.

Rakip muhabiri gibi takılıyo, ayar oluyorum bu aralar bu ite!!!

Erden Timur devam etmez ve Dursun tek başına kalırsa, 10 - 15 gibi bir fiyata Icardi'yi satacaktır, Barış Alper'i de 10-12 arası gönderir. Yerlerine de Rey Manaj'a 8 milyon, Yusuf Sarı'ya 4 milyon falan verip transfer eder. Sağ beke de Cavanda ayarında birini bulur getirir. Riekerink döneminden hallice olur yine.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Onu da o zaman düşünürüz. Herifin ölü sezonunda gol kralı oluyor üzerine de şerefsizliklerle sayılmayan 8 golü var + verilmeyen penaltılar derken bunlar varken icardiyi tutmak bizim Galatasaray olmamız mı zedeleniyor.

Futbolu sahada oynanan oyun sanmaktan vazgeçemedik gitti.
Millet icon futbolcu diye milyonlarca dolar para saçıyorlar biz de o kilolu gitsin bu kampa geç geliyor gitsin.

Dayı ben de sana sorarım Galatasaray olarak dünya futbolunda yerimiz nedir ne katıyoruz cezbedici yerimiz ne de her oyuncunun barış alper gibi oynamasını istiyoruz.
Bu adam bu sene normal bir sezon da yaşamadı. Kasım şubat arası şiş topukla takıma katkı vermek için çabalaması bile bir aidiyet göstergesi.

Doku olayı var birde, gittik imza parası maaş derken zahada bir çuval para yok oldu. Benzer işleri mi yaşayalım illa. Bu bizi ileri mi taşıyacak.

Şu futbolculara robot muamelesi oynanan oyuna da fm muamelesi çekmeyi bırakmak lazım.
evvela bir şey diyeyim ikimiz de takım menfaatleri adına konuşuyoruz ancak fikir ayrılıklarımız var .
1- bir laf vardır bilir misin ? eti para ediyorken satacaksın diye. icardi de aynı hesap . hoşafa döndüğü vakit yağlı müşteri de kapını çalmaz zaten . snejder örneğini hatırlayın . aklı keskin birileri yollayalım dediği vakit romantizm akımı engel oldu sonrası malum biliyorsunuz. icardi için 30 m ve üstü teklif gelirse 1 dk durulmaz satılması lazımdır. alt tekliflerle ilgilenmemek lazım
2- golcülüğüne kimsenin laf ettiği yok zaten ama her sene papaz pilav yemez. fit olmayan adam zamanla paslanır. vücudu zekasına ayak uyduramaz hale gelir. ofansif farkındalık da yetmez .ligimiz teknikten ziyade fiziğe dayalı.
3- ben hagi görmüşüm icardi kim? o bile koşar mücadele ederdi. her ne kadar icon topçu almak istiyorum dersen kadro derinliğin geniş olmalı. o kenarda veya sahada süre aldığı vakit ekürisi olmalı skoru almalısın yani. onun da etini sütünü adını sanını kullanırsın . buna eyvallah. bu sene icardi sakatlandığı vakit kime bel bağlayabildik ? b planımız var mıydı? uzun süreli sakatlansaydı ne yapacaktık ?seneye 2. bir forvet en temel ihtiyacımız mesela.
4- herkes barış gibi olmaz haklısın ama salmasını da istemeyiz. boru değil çuvalla para veriyoruz. canı istediği vakit uçağına atlayıp gönül eğleyip geliyor gıkımız çıkmıyor. bir zahmet karşılık bekleyelim. as forvetimiz kilolu olup da ghost rider oynayamaz kusura bakma. gol kralı olmasına bakmıyorum ben . ligimizin leş gibi futbol düzeni defans hatları var. icardi gibi makinenin bu atmosferde bu kalecilere tıkaması kadar doğal bir durum yok . küçümsemiyorum ama inkar da etmiyorum . zaten biz genelde iyi forvetleri bulup getirme konusunda iyiyiz. drogba , elmander , jardel .....
5- icardi bize çok şey kattı doğru ama biz de ona bu ortamı verdik . müthiş bir sevgi seli kafasına göre hareket etme serbestiyeti kötü de olsa tüm takımın ona çalışma düzeni vs .
melo gibi sniejder gibi gözden düşmüş adamlar bizimle yeniden doğdular.
6- bir neslin çocukları üzerinde etkisi oldu doğru ama bu başarıyla orantılıdır. yoksa icardi var diye GSli olmadılar. golcü koşan isteyen saplayan icardi var diye GSli oldular.
eğer paslanır da istenen başarıyı yakayamazsa aynı ilgiyi görmez göremez. bunun için de diri bir hal lazım. satranç oynamıyor bedeniyle futbol oynuyor.
7- zaha örneğinde doku uyuşmazlığı konusuna katılmıyorum . zaha çalışmadı istemedi umursamadı. yoksa hocasından topçusuna taraftarından top toplayıcısına kadar herkes zaha'ya ilgi ve sevgi gösterdi. çıkıp sahaya topunu oynamadı . bu işin mekanı fark etmez.

neyse çok uzattım ben sadece sniejder zamanının dejavusunu icardi'de yaşamak istemeyen biriyim.
yoksa gol attığında ben de havaya hopluyorum seviniyorum umarım kendini toplar da yanına bir de eküri alırız. iyi akşamlar hayırlı forumlar

Son düzenleme:
32 yasinda da olsa, 35-40 milyon Euro’dan asagi gonderilmemeli.

O kadar istiyolarsa ciksinlar bu rakamlara, cikmiyolarsa ucaktan bile inmesinler.

Kendisi gemi azıya alıp ısrarla gitmek istemedikçe İcardi' yi göndermeyi kimse göze alamaz ki gitmek isteyecekmiş gibi de görünmüyor. Tabii seneye takımın ve kendisinin performansı çok düşerse, sonrasında işler değişebilir...

evvela bir şey diyeyim ikimiz de takım menfaatleri adına konuşuyoruz ancak fikir ayrılıklarımız var .
1- bir laf vardır bilir misin ? eti para ediyorken satacaksın diye. icardi de aynı hesap . hoşafa döndüğü vakit yağlı müşteri de kapını çalmaz zaten . snejder örneğini hatırlayın . aklı keskin birileri yollayalım dediği vakit romantizm akımı engel oldu sonrası malum biliyorsunuz. icardi için 30 m ve üstü teklif gelirse 1 dk durulmaz satılması lazımdır. alt tekliflerle ilgilenmemek lazım
2- golcülüğüne kimsenin laf ettiği yok zaten ama her sene papaz pilav yemez. fit olmayan adam zamanla paslanır. vücudu zekasına ayak uyduramaz hale gelir. ofansif farkındalık da yetmez .ligimiz teknikten ziyade fiziğe dayalı.
3- ben hagi görmüşüm icardi kim? o bile koşar mücadele ederdi. her ne kadar icon topçu almak istiyorum dersen kadro derinliğin geniş olmalı. o kenarda veya sahada süre aldığı vakit ekürisi olmalı skoru almalısın yani. onun da etini sütünü adını sanını kullanırsın . buna eyvallah. bu sene icardi sakatlandığı vakit kime bel bağlayabildik ? b planımız var mıydı? uzun süreli sakatlansaydı ne yapacaktık ?seneye 2. bir forvet en temel ihtiyacımız mesela.
4- herkes barış gibi olmaz haklısın ama salmasını da istemeyiz. boru değil çuvalla para veriyoruz. canı istediği vakit uçağına atlayıp gönül eğleyip geliyor gıkımız çıkmıyor. bir zahmet karşılık bekleyelim. as forvetimiz kilolu olup da ghost rider oynayamaz kusura bakma. gol kralı olmasına bakmıyorum ben . ligimizin leş gibi futbol düzeni defans hatları var. icardi gibi makinenin bu atmosferde bu kalecilere tıkaması kadar doğal bir durum yok . küçümsemiyorum ama inkar da etmiyorum . zaten biz genelde iyi forvetleri bulup getirme konusunda iyiyiz. drogba , elmander , jardel .....
5- icardi bize çok şey kattı doğru ama biz de ona bu ortamı verdik . müthiş bir sevgi seli kafasına göre hareket etme serbestiyeti kötü de olsa tüm takımın ona çalışma düzeni vs .
6- bir neslin çocukları üzerinde etkisi oldu doğru ama bu başarıyla orantılıdır. yoksa icardi var diye GSli olmadılar. golcü koşan isteyen saplayan icardi var diye GSli oldular.
eğer paslanır da istenen başarıyı yakayamazsa aynı ilgiyi görmez göremez. bunun için de diri bir hal lazım. satranç oynamıyor bedeniyle futbol oynuyor.
7- zaha örneğinde doku uyuşmazlığı konusuna katılmıyorum . zaha çalışmadı istemedi umursamadı. yoksa hocasından topçusuna taraftarından top toplayıcısına kadar herkes zaha'ya ilgi ve sevgi gösterdi. çıkıp sahaya topunu oynamadı . bu işin mekanı fark etmez.

neyse çok uzattım ben sadece sniejder zamanının dejavusunu icardi'de yaşamak istemeyen biriyim.
yoksa gol attığında ben de havaya hopluyorum seviniyorum umarım kendini toplar da yanına bir de eküri alırız. iyi akşamlar hayırlı forumlar
Tam ben yazacaktım sen benim yerime yazmışsın

Eline sağlık renktaş

Gerçekleri suratlarda patlatmışsın adeta

İkardi gi-de-cek işte o kadar!!

Ligin fizikle oynandığını söyleyip dandik lig diye kendinle çelişmişsin.

Fitlikten bahsediyorsun ama adam beyni ile attığı golleri derine inerek hazırladığı golleri görmezden geliyorsun.

Eti para ederken satacaksın diyorsun gomis gibi yerini dolduramadığında kaöıracağın lig şampiyonluğunu Cl gelirlerini görmezden geliyorsun.

Hagi görmüş adamım diyorsun gittiğinde haginin yeri dolmuyor diye yıllarca ağladığımızı hatırlamıyotsun.

Bir nesil GS li oldu diyorsun kötü oynarsa GS den soğur diyorsun ama onu gönderdiği için Galatasaray yönetiminden soğumayacakmış gibi konuşuyorsun.

Olay kilo ise erencan ı falan alalım. Yaşı genç vücut fit.

Yine gomis örneğini vereceğim maaş yüzünden gönderdik 20 katı masraf yapıp yerine adam koyamadık...

Adam bir santrfor için en verimli çağına yeni girmiş. Üstelik atletizmiyle tanımlanan bir oyuncu değil. 40 yaşında da bu ligde 20 tane sallayacak. Bu saha içindeki etkisi. Saha dışındaki etkisini yaratabilecek başka bir isim yok. 30 yılda bir olacak bir şey denk gelmiş. Tadını çıkarmak lazım. Keşke Hagi gibi bizde emekli olsa, onun gibi başarılar elde etse.

Genel olarak tekliflerin hiçbir önemi yok. Önemli olan futbolcunun ne düşündüğü ve kariyer planlaması.

Geri
Üst Alt