Onu da o zaman düşünürüz. Herifin ölü sezonunda gol kralı oluyor üzerine de şerefsizliklerle sayılmayan 8 golü var + verilmeyen penaltılar derken bunlar varken icardiyi tutmak bizim Galatasaray olmamız mı zedeleniyor.
Futbolu sahada oynanan oyun sanmaktan vazgeçemedik gitti.
Millet icon futbolcu diye milyonlarca dolar para saçıyorlar biz de o kilolu gitsin bu kampa geç geliyor gitsin.
Dayı ben de sana sorarım Galatasaray olarak dünya futbolunda yerimiz nedir ne katıyoruz cezbedici yerimiz ne de her oyuncunun barış alper gibi oynamasını istiyoruz.
Bu adam bu sene normal bir sezon da yaşamadı. Kasım şubat arası şiş topukla takıma katkı vermek için çabalaması bile bir aidiyet göstergesi.
Doku olayı var birde, gittik imza parası maaş derken zahada bir çuval para yok oldu. Benzer işleri mi yaşayalım illa. Bu bizi ileri mi taşıyacak.
Şu futbolculara robot muamelesi oynanan oyuna da fm muamelesi çekmeyi bırakmak lazım.
evvela bir şey diyeyim ikimiz de takım menfaatleri adına konuşuyoruz ancak fikir ayrılıklarımız var .
1- bir laf vardır bilir misin ? eti para ediyorken satacaksın diye. icardi de aynı hesap . hoşafa döndüğü vakit yağlı müşteri de kapını çalmaz zaten . snejder örneğini hatırlayın . aklı keskin birileri yollayalım dediği vakit romantizm akımı engel oldu sonrası malum biliyorsunuz. icardi için 30 m ve üstü teklif gelirse 1 dk durulmaz satılması lazımdır. alt tekliflerle ilgilenmemek lazım
2- golcülüğüne kimsenin laf ettiği yok zaten ama her sene papaz pilav yemez. fit olmayan adam zamanla paslanır. vücudu zekasına ayak uyduramaz hale gelir. ofansif farkındalık da yetmez .ligimiz teknikten ziyade fiziğe dayalı.
3- ben hagi görmüşüm icardi kim? o bile koşar mücadele ederdi. her ne kadar icon topçu almak istiyorum dersen kadro derinliğin geniş olmalı. o kenarda veya sahada süre aldığı vakit ekürisi olmalı skoru almalısın yani. onun da etini sütünü adını sanını kullanırsın . buna eyvallah. bu sene icardi sakatlandığı vakit kime bel bağlayabildik ? b planımız var mıydı? uzun süreli sakatlansaydı ne yapacaktık ?seneye 2. bir forvet en temel ihtiyacımız mesela.
4- herkes barış gibi olmaz haklısın ama salmasını da istemeyiz. boru değil çuvalla para veriyoruz. canı istediği vakit uçağına atlayıp gönül eğleyip geliyor gıkımız çıkmıyor. bir zahmet karşılık bekleyelim. as forvetimiz kilolu olup da ghost rider oynayamaz kusura bakma. gol kralı olmasına bakmıyorum ben . ligimizin leş gibi futbol düzeni defans hatları var. icardi gibi makinenin bu atmosferde bu kalecilere tıkaması kadar doğal bir durum yok . küçümsemiyorum ama inkar da etmiyorum . zaten biz genelde iyi forvetleri bulup getirme konusunda iyiyiz. drogba , elmander , jardel .....
5- icardi bize çok şey kattı doğru ama biz de ona bu ortamı verdik . müthiş bir sevgi seli kafasına göre hareket etme serbestiyeti kötü de olsa tüm takımın ona çalışma düzeni vs .
melo gibi sniejder gibi gözden düşmüş adamlar bizimle yeniden doğdular.
6- bir neslin çocukları üzerinde etkisi oldu doğru ama bu başarıyla orantılıdır. yoksa icardi var diye GSli olmadılar. golcü koşan isteyen saplayan icardi var diye GSli oldular.
eğer paslanır da istenen başarıyı yakayamazsa aynı ilgiyi görmez göremez. bunun için de diri bir hal lazım. satranç oynamıyor bedeniyle futbol oynuyor.
7- zaha örneğinde doku uyuşmazlığı konusuna katılmıyorum . zaha çalışmadı istemedi umursamadı. yoksa hocasından topçusuna taraftarından top toplayıcısına kadar herkes zaha'ya ilgi ve sevgi gösterdi. çıkıp sahaya topunu oynamadı . bu işin mekanı fark etmez.
neyse çok uzattım ben sadece sniejder zamanının dejavusunu icardi'de yaşamak istemeyen biriyim.
yoksa gol attığında ben de havaya hopluyorum seviniyorum umarım kendini toplar da yanına bir de eküri alırız. iyi akşamlar hayırlı forumlar