ali naci küçük

Ali Naci Küçük: "Cenk Ergün'ün açıkladığı gibi istifa girişimi yok ama memnuniyetsizliği çok açık gerçek. Transfer planlamasında yer almıyor. Transfer görüşmelerini, bütün kontakları yürüten 1 numaralı isim Erden Timur."

Ali Naci Küçük: "Erden Timur, Galatasaray için çok önemli fedakarlıklara imza attı. Ciddi finansal destekler veriyor. Transfer çalışmaları, Galatasaray Adası'nın yeniden inşa edilmesiyle alakalı da katkı sağlıyor."

Erden Timur cebinden para koyacak düz orta saha falan diyen adama yetki mi verecekti ?

Erden kadro kurma işini Fatih hocan gibi kıvıramazsan seni lime lime ederler tüm repütasyonun tıpkı Belmas gibi uçup gider!!

bugün akşam saatlerinde linç yemesi veya tebrik edilmesi muhtemel kişi.

gelirse utanmadan ilk twitini rtler ilk ben demiştim der :)
Artık gazetecilere ve duyumculara çatır çatır sövüyorum bu kadarı ayıp artık.

Ali Naci: “Ramos’un Galatasaray’dan tek şartı Şampiyonlar Ligi!” (22.08)
Ali Naci: “Bu hafta Ramos KAP haftası olur.” (26.08)
Ali Naci: "Galatasaray ve Ramos'un anlaştığını biliyorum.”(29.08)
Ali Naci: "G.Saray, Ramos’a 2 Eylül akşamına kadar süre verdi. (01.09)

fonlanıyorlar mı yoksa kendilerine gs taraftari ile yönetim arasındaki bağı sağlamlastırma adına bir misyon mu edinmiş bilememiyorum.
ama çocuk da değil karsısındaki taraftar bunu pas geçiyor.
abi kesin var böyle bir şey - yönetim içinden birileri bazı adamlara haber veren.

Erden Timur'un bunlarla konuşacak vakti olduğunu düşünmüyorum. Yönetim içi bilip bilmeden bunlara malzeme çıakran adam varsa çok tehlikeli.

Hiç bir youtube tivitter hesabına inanmaması lazım taraftarın - superchatmiş - abonlikmiş , hepsi boykot edilmeli. bu kadar sirk ortamı olmamalı

Yanlış hatırlamıyorsam bu herif ilk Dursun döneminde de böyle yalayıp yutuyordu yönetimi hep.

Geri
Üst Alt