Burak Karaduman
Büyük Kaptan
- 25 Haziran 2012
- 20.548
- 5.155
- 1.408
düşüncelerimi söylesem 5 yıl yatarı var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yönetime neden sallanıyor? Hayattan keyif mi almıyorsunuz, mutsuzluk genlerinize mi işledi? PSG, Bayern Münih seviyesine mi geldik ben neyi kaçırdım! Forumun ekşi sözlükten farkı kalmamış.
Zaha öncesi söylendi o. Bant yayındı.Sen yönetim olarak çıkıp İcardi kalibresinde 2-3 oyuncu daha alıcaz dersen, dikkatini çekerim bu Zaha transferi sonrası söylendi, bu ifadeye rağmen ve medyanın orta saha transfer beklentilerini yükseltme işlerine de engel olmazsan, bunu yerine getirmeyip 32 yaşında iyi durumda olmayan adamı o paralara almaya kalktığın zaman tepki görürsün.
Asıl tepki olmasına şaşırmak şaşırtıcı olan.
Zaha öncesi söylendi o. Bant yayındı.
Zaha ve Ziyech ile 2 oldu.O zaman benim hatam ama temel sorunu değiştirmiyor.
Zaha ve Ziyech ile 2 oldu.
Oyuncu pazardan satın alınmıyor hocam. Sağlığından çocuklarının okuluna kadar her şey titizlikle konuşulur ve anlaşılır. En ufak bir pürüzde transferler yatabilir. Yönetimin açıklamalarının kronolojisini bilmiyorum ama Emrah o açıklamaların tete ve zaha transferleri öncesinde yapıldığını söylemiş. Son bir kaç haftadır oyuncu beğenmeyip yönetimi, özellikle Erden Timur'a hakaret edenleri gördüm. Sağlıklı tepkiler değil.Sen yönetim olarak çıkıp İcardi kalibresinde 2-3 oyuncu daha alıcaz dersen, dikkatini çekerim bu Zaha transferi sonrası söylendi, bu ifadeye rağmen ve medyanın orta saha transfer beklentilerini yükseltme işlerine de engel olmazsan, bunu yerine getirmeyip 32 yaşında iyi durumda olmayan adamı o paralara almaya kalktığın zaman tepki görürsün.
Asıl tepki olmasına şaşırmak şaşırtıcı olan.
Ziyech CL de yarı final görmüş takımın en parlayanıydı.Zaha evet ama Ziyechi İcardi kalibresinde görmüyorum.
Orta saha bu işin temeli ve bu temel zayıf, bu transfer içinde beklenti yükseltildi bu yüzden tepkiler doğal bence ılımlı bile başka yönetimler olsa istifa seslendiriliyordu
Oyuncu pazardan satın alınmıyor hocam. Sağlığından çocuklarının okuluna kadar her şey titizlikle konuşulur ve anlaşılır. En ufak bir pürüzde transferler yatabilir. Yönetimin açıklamalarının kronolojisini bilmiyorum ama Emrah o açıklamaların tete ve zaha transferleri öncesinde yapıldığını söylemiş. Son bir kaç haftadır oyuncu beğenmeyip yönetimi, özellikle Erden Timur'a hakaret edenleri gördüm. Sağlıklı tepkiler değil.
Estağfurullah ne alakası var Burak. Ben tepkilerin aşırılığının takıma zarar vereceğini düşünüyorum. Sergio Ramos'u beğenmeyen tipler var. Bu kafadaki taraftar kulübe katkı değil zarar verir. Yönetim sosyal medya ve taraftar korkusuyla transfer yaparsa biz çok Falcao faciası yaşarız.T.M.K.
Forumumuzun güçlü kalemlerinden olduğu için karşıma almak istemiyorum ama kusura bakmayında Vecino işinde yönetime iki giydirelim.
Dozunu aşmadıkça bir beis yok.
Yinede ikili tartışmada bir şekilde haklı çıkacağı için alıntı yapmıyorum.
Geminin dümeninde kralcı muhabirler ve menajerler var , Erden Timur bir başına görünmekte.Estağfurullah ne alakası var Burak. Ben tepkilerin aşırılığının takıma zarar vereceğini düşünüyorum. Sergio Ramos'u beğenmeyen tipler var. Bu kafadaki taraftar kulübe katkı değil zarar verir. Yönetim sosyal medya ve taraftar korkusuyla transfer yaparsa biz çok Falcao faciası yaşarız.