Ali Palabıyık: "Evet hatalıyım, hatalı kararlar verdim"

Palabıyık ne deseniz haklısınız demiş.
Admine sığınıp döşeyeceğim öyleyse.

kalabalıkta efelik edenin tenhada özrü kabul olmaz

Adalet olan bi ulke de , su acıklamadan sonra mac tekrar edilirdi.Ustune hakemlik lisansi iptal edilirdi.Sampiyonluk yarisinda olan bi takimin kaderiyle oynuyorlar.Yaziklar olsun bu haksizliga ses cikarmayanlara, sessiz kalanlara,gormezden gelenlere.Sayili gunleriniz kaldi.Devran donecek elbet.

SM-M315F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

D68HSfFX4AcmS0R.webp

Senin hatan yok hocam kendini asla suçlu hissetme. Bütün hata,
o gece babanın kılıf kullanmamasi.

1 kere hata yaptın zaten kırmızı için fırsat kolluyordun boey'e kirmiziyi verdin ulan VAR çağırmış seni niye gitmiyorsun hep bizim maçlarda VAR a gitmekten imtina ediyorsun bu art niyet değil midir hayırdır. ulan şimdi söverdim sana da boş yere ban yemeye gerek yok.

Patronu mutlu son istemiş. Keşke dovselerdi

Karsisinda bu kadar adami gorunce, arkasinda da onu kollayan biri olmayinca ben yaptim siz etmeyin demis dogal olarak. Turkiyede yine at kosturur bu herif.

Arenada götü başı oynuyordu

Daha pozisyonu görmeden kırmızı kartını çıkarıyordu..

Şimdi böyle kibarlık yapıyor..

Pez!

Özrü kabahatinden büyük, VAR varken ne diye özür diliyorsun hataları düzeltmek için bu sistem gelmedi mi çocuk oyuncağı mı ?. Her hata yapınca özür dileyeceksin yok öyle dünya yemezler.

orul orul orul .. ulan Var hakemi çağırınca niye bakmadın önce bunu açıkla

Özrün 2 puanımızı geri getirmeyeceği gibi asla da samimi değil. Bilerek yaptım, hakkımızı gasp ettin umarım bir daha ASY çıkma hatasında bulunmazsın.

Geri
Üst Alt