Video Haber Ali Palabıyık: "MHK, hakem atamaları için Külliye'den haber bekliyor"

Şu Metris’te yataaan
Bir orta hakem
Bir tek sarı verdim
Gerisii yalann

Söylediği şey mi daha iğrenç yoksa anında yayını kesmeleri mi daha iğrenç bilemedim.

Bazı gerçekleri herkes bilir ama kimse söylemez.

Bunların söylenmesi ise çok kişiye patlar, ne olacak bakalım.

Palabıyık yorumculuk hayatını da bitirmiş olabilir.
palabıyık’ın medyadan silinmesi ve iş bulamaması hariç hiç bi şey olmaz.

KÜLLİYE’YE ÇIKAN HAKEMLER

Arda Kardeşler, Ümit Öztürk, yardımcı hakem Ali Tuna, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın koruma müdürü Muhsin Köse’den randevu talep ediyor.

Ali Tuna, Cumhurbaşkanlığı Koruma Şube Müdürlüğü’nde görev yapmış, Köse’ye çok yakın bir isim. Ümit Öztürk ise Muhsin Köse ile Denizli’den okul arkadaşı. Hukukları çok eski.

Hakem Ali Tuna, MHK’dan istifa eden Ahmet Şahin ve Yunus Yıldırım’ın mobbingleri nedeniyle sezon başında hakemliğini askıya almış bir isim. Zira Yunus Yıldırım’ın kişisel bir isteğini yerine getirmediği için maçlara atanmıyor. Tuna bu isteği yerine getirmemekte haklı. İstek hukuki değil. Çevresinde temiz, ahlaklı bir polis olarak tanınıyor.

Muhsin Köse, hakemlerden gelen talebi Külliye’de ilgili birimlere aktarıyor. Üç hakemin, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve aynı zamanda spor bakan yardımcısı Hamza Yerlikaya ile görüşmesi uygun görülüyor.

Arda Kardeşler, Ümit Öztürk ve Ali Tuna, bir süre önce Külliye’ye giderek Hamza Yerlikaya’ya MHK’nın uygulamaları ile ilgili rahatsızlıklarını, hakem ailesinin şikayetlerini ve ilgili konuları aktarıyor.

Hamza Yerlikaya, hakemlerin ilettiği tüm şikayetleri TFF Başkanvekili Mecnun Otyakmaz’a aktarıyor. Otyakmaz, TFF’de konuyu gündeme getiriyor.

İbrahim Hacıosmanoğlu, bu gelişme sonrası spor bakanı Osman Aşkın Bak’tan randevu istiyor. Hacıosmanoğlu görüşmede hakemlik sisteminde bir iyileştirmeye gitmek istediklerini, adaleti tesis etmek adına bazı yeni uygulamalara geçtiklerini aktarıyor.

MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu da tüm bu gelişmeler sonrası, sanki bu hakemler maç almak için Külliye’ye gitmişler gibi Arda Kardeşler, Ümit Öztürk ve Burak Pakkan’ı son haftalarda sürekli maça atıyor. Ali Tuna’nın hakemliği askıda. İmkanı olsa onu da atayacak!

Aylardır kızakta olan Arda Kardeşler son 2 haftada 2 maç alıyor. 30 Kasım’dan sonra maç yönetemeyen Burak Pakkan, son 3 haftada 3 Süper Lig maçı alıyor. Süper Lig’de tam 19 haftada 1 kez görev alan Ümit Öztürk, son iki haftada iki kez Süper Lig maçı alıyor.

MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu, duruma ve zamana göre öyle pozisyonlar alıyor ki, hakemlere ve kulüplere “Bakın onlar siyaseten, mecburen atandı” mesajı veriyor! Gündoğdu, VeTAS sistemini de devre dışı bırakmanın altyapısını hazırlıyor.

UMUT EKEN

Bizim az canımızı yakmadı bu herif.

Ama böyle bir şeyi açık açık söylemesine şaşırdım açıkçası. Hiç beklemezdim, muhtemelen kovulur şimdi.

Bizim az canımızı yakmadı bu herif.

Ama böyle bir şeyi açık açık söylemesine şaşırdım açıkçası. Hiç beklemezdim, muhtemelen kovulur şimdi.
Cidden ağzından mı kaçırdı yoksa bilerek mi söyledi orası mühim. Bilerek söylediyse kendi başına bu cesareti gösteremez sanki

Fener yalakası

bunca kollanmaya ragmen bizi gecemiyorlar bir sekilde

hem de dursunun baskan oldugu bir gsde

saka maka dursunun bile 5 sampiyonlugu olacak sezon sonu

kalite o kadar yerlerde ki dursunun baskan oldugu gs, o kadar haksizliga ragmen, sampiyon oluyor

fb öyle böyle degil hani bu loserlik seviyesini kimse aciklayamaz burada

buradan bir sey cikmaz bu arada

aziz, acun hakkinda neler neler dedi herif yine de rahat rahat dolasiyor disarda

ucu bize dokunmadigi sürece bir sey olmaz

gelecek sezon ayni siniri ve stresi yasamaya devam edecegiz

her sene bu sacmaliklari cekmek zorundayiz malesef

1000020884.webp

Ali beyi bir daha kanallarda görmeyecek olmayisimizin sevinci mevcut

Herseyi aleni söylemesi gayet güzel olmuş, yavas yavas bütün pislikleri birileri söyleyecek zaten

Haberin içeriğinde çok yayının kapanma şekli skandal. Kuzey Kore’den kesitler.

Geri
Üst Alt