Ali Sabancı, Galatasaray Başkanlığı İçin Tek Şart Sundu!

Ne özelliği var bu adamın? Niye tek aday olma şartı koyuyor ? Gelip tek başına borçları mı kapatacak?

Her girdigi savasi kazanmak istedi icin ve secim de kaybederim, karizmam cizilir diye düsünen adam dan zaten bize hayir gelmez.

Koç ailesiyle rekabet ha. Hasip ile Nasip olurlar..

Galatasaray Bir His Takımıdır.

Aidatı ödemiyordur bu adam. Ve üstüne haber çıkıyor seçimden iyi tık aldılar yine.

Bu sezon en fazla 5 maçımızı izlemiştir.

Ne alaka

Çık kazan

Herkes o yolla geldi ve kazandı

Ne olmuş yani başka aday da girdiyse

Medet umduğumuz kişilere bak..

Ali Sabancı’nın Avukatı Rezan Epözdemir: “Ali Bey'le Galatasaray üzerine çokça değerlendirme yapıyoruz. Ancak kendisi bu dönem itibariyle aday olmayacağını bana net bir şekilde ifade etti." (Habertürk)

nedir abicim bu tek aday kafası , ben düzenimi planlamamı yapayım karşımada gık çıkmadan gireim bir yola mantailtesi mi??

varsa bu durumdan yukarı yönlü bir planın ol aday nedir ki? Bence böyle bir durum olsa kokusu çıkardı kuruldan beri - 2 günde hangi listeyi adamları hazırlayacakta sunacak.

tek aday olmak isteyenler haklı

kongre 3e bölünmüş

kazanan 3te 1 oyla seçiliyor ilk mali kongrede düşüyor

nereye kadar böyle gidecek

Ulan bende başkanlık çok istiyorum ama tek şartım kulübe üye olup 10 seneyi doldurabilmek

Her sene aynı terane Sabancı aday olacak diyorlar sonrası yok. Şu ortamda Ali sabancı aday olacağım desin yarın seçilir hem de rekor oyla. Bence yine yalan haberdir.

Geri
Üst Alt