Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park | 53.978

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Galatasaray’ın kendi sahasında oynadığı “tüm” maçların bilet satışından elde ettiği gelirin %7’sini bakanlığa vermediği gerekçesiyle Galatasaray’a dava açtı.

(Akşam)

feyyaz-pu-senin-ben.gif

stadi yikip erden baskan cok daha iyisini yaptirir, bu stad galatasarayi haketmiyor! insaat alani gibi. disi anca bukadar kötü yapilabilirdi, yazik gercekten.

O mimar bozuntusu yüzünden çivi çakamıyoruz stada ne koltuk sökmesinden sıkıştırmasından bahsediyorsunuz. Herif tam bir Galatasaray düşmanı gibi çalışıyor. İşin kötüsü adam kasım 2022de vefat etti. Değişiklikler nasıl yapılacak çok merak ediyorum

led panolar eklenmeli
Locaların altına üstüne led panolar gelse stada acayip bir hava katar bunun kapasite arttırımı ve koltuk düzenlemesini de yapsak daha basık bir atmosfer olur. Umarım yeni sezona bunları yapmayı planlıyorlardır hatta bir ara kale arkasında ayakta izleme ile ilgili TFF izin vermişti pandemi girdikten sonra ne oldu bilmiyorum ama onu da araştırmak lazım eğer öyleyse 62.500 oturma kale arkaları +10.000 kapasite toplam 72.500 kapasiteye kadar çıkarız. Tabi kapasite arttırmadan önce ulaşımı çözüp insanların çok kısa sürede stada girip çıkması sağlanırsa o zaman baya iyi olur.

Pazar günü zemini iyi tutmak lazım yüksek ihtimal yoğun kar yağışı olabilir Trabzon maçını Cumartesi oynasak daha iyi olacaktı.

Pazar günü zemini iyi tutmak lazım yüksek ihtimal yoğun kar yağışı olabilir Trabzon maçını Cumartesi oynasak daha iyi olacaktı.
Maç günü yüksek ihtimal kar yağışı olacak şiddetini şimdiden söylemek doğru olmaz ama umarım zemin ısıtma konusunda bir sıkıntı yoktur önlemleri almak lazım iyi bir zeminde oynarsak daha iyi olur.

Stadyum müdüründen gelen bilgi;

"NEF stadında yenilenen zemin hem alttan ısıtmalı, hem de vakumlama ve üfleme yapabiliyor. Alınması gereken bütün önlemler alındı."

🔗 (Tibet Töre / TRT Spor)
Vakumlama suyu daha hızlı çekmesi ve böylece zeminin su birikintisi ve balçık olmamasını sağlıyor herhalde. Üfleme neye yarıyor acaba?

Şu sahanın üstünün maç esnasında kapatilmasinin yasak olmasının mantıklı bir açıklaması var mi ya?

Oksijen ve hava alması derseniz o zaman da yanlardan yeterli hava aldirirsin olur biter.
İlla futbolcuların kafasına kar yağması mi gerekli?

Not: bizim sahanın üstünün kapatilmadigini biliyorum olsaydi da maç esnasında açtırıyorlar diye biliyorum...

Bu iki maçtır inatla acılan genclik spor bakanligi pankarti sadece bizim stada mi ozel yoksa tum stadlarda mi aciliyor.

Geri
Üst Alt