Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park | 53.978

stadın mimarı hayatını kaybetti artık dış cepheyi boyasak mı yönetim ne dersiniz sarı kırmızıya

kulübe yapılacak masraf ile bir orta saha alınır.

boşa para harcamanın ne ülkeye ne de kulübe yararı yok.

Stadimizin yeri maalesef hiç iyi değil ya. Sadece maçtan maça gideceksin o da harala gurele aracla gelsen bi dert metro ayri dert millet birbirini eziyor maç çıkışı buna çözüm bulunamıyor.

Stadimizin yeri maalesef hiç iyi değil ya. Sadece maçtan maça gideceksin o da harala gurele aracla gelsen bi dert metro ayri dert millet birbirini eziyor maç çıkışı buna çözüm bulunamıyor.
Gidis gene iyi, avm de takılıyor insanlar, ama maç çıkışı berbat. Avm ye giden hava tren sadece 200 kişi alıyor, orda millet tıklım tıklım, metroda aynı ve otoyol da

Öyle ama bundan 10 yıl önce çok daha kötüydü. Şimdi şehirleşme var stadın çevresinde. Bundan 10 sene sonra çok daha iyi olacaktır. Ama tabii ki de bir Vodafone, bir Ülker olamayacak çünkü bir semtin ya da mahallenin değil otobanın kenarında stat. Yapacak bir şey yok. Ama olsun. Stadın içini düzgün yapsınlar da stadın yerine, çevresine göre puan verseler Beşiktaş 8. yıldızı takıyordu. Stat içi ve dışı olarak büyük bir atılım bekliyorum ben bu yaz yönetimden.

1678345986275.webp

Üst kat koltuk boyaması bence mantıksız olur seneye tüm stadın koltuklarını yenilemek lazım merdiven boşlukları, koltuk arası boşluklar bir çok düzenleme yapılarak 62.500 çıkmak gerekiyor +10 bin kapasite çok daha basık ve baskılı bir atmosfer olur. Hatta TFF pandemi öncesi ayakta izlemeyle ilgili yönetmelik oluşturmuştu tam uygulanmaya başlayacaktı pandemi girmişti şu an halen yürürlükte olduğunu düşünüyorum onu da uygulayarak kale arkalarına Dortmund tribününde olduğu gibi yapılabilir +10 bin kapasite de oradan eklenirse 72.500 kapasitemiz olur. Bunların yanında stadın çıkış yollarını ve ulaşımları da düzeltirsek baya iyi hale gelecek.
Seneye tüm koltuklar değişecek çalışmalar başlamış gibi gözüküyor sonunda olması gereken olacak.

çoğu stad için böyle

bjknin de aynı durum var araçla gitsen trafik metro yapsan yoğunluk keza kadıköyde de durum aynı ama kadıköyde anadoluda oturuyorsan metro ile ulaşım rahat oluyor erken gidersen anadolu yakası biraz daha nüfus olarak daha az yoğun

geçen totnım-milan maçı yoğunluktan dolayı geç başlamıştı. bizim stad için bol bol alt geçit üst geçit gerekiyor araçla gelenler için. metro içinse ek sefer yapılsa dahi yoğunluk oluyor tek gidiş var o yönde çünkü yoğunluğu çift taraflı yapamıyorsun

5 - 6 bin artsa iyi olur ama mümkünatı varsa kombine olarak satilmasin. En azindan kombine sahipleri gelmese de normal maclar da 45 - 50 bin arasini bulur gibi.

Bana kalırsa Galatasaray yazısı güzel bir font seçilmek suretiyle beyaz renkte olmalı, dış gölge olarak da siyah olmalı

gibi:

madrid-santiago.jpg

89.jpg

Mevcut durumdaki logo ve yazının hali vahim, aşırı uyduruk. Paintten mi çizilmiş çözemedim de, estetik katili bir görüntü. Orası bomboş olsaydı daha iyiydi.

Bana kalırsa Galatasaray yazısı güzel bir font seçilmek suretiyle beyaz renkte olmalı, dış gölge olarak da siyah olmalı

gibi:

madrid-santiago.jpg

89.jpg

Mevcut durumdaki logo ve yazının hali vahim, aşırı uyduruk. Paintten mi çizilmiş çözemedim de, estetik katili bir görüntü. Orası bomboş olsaydı daha iyiydi.
stadımızın çoğu yeri estetik kaygısı olanlar için kötü

koltuk dizilimi, koltuklardaki gs yazısı, dıştaki siyah kaplama ve V kolon boşlukları

stadımızın çoğu yeri estetik kaygısı olanlar için kötü

koltuk dizilimi, koltuklardaki gs yazısı, dıştaki siyah kaplama ve V kolon boşlukları
Sorma, mahallede çirkin bina görsem içime dert oluyor.

Şehirlerimizin çok kötü gözükmesi de can sıkıcı. Türkiye hepimizin çizim kağıdı, geniş manada dünya tuvalimiz.

Herkes Türkiye adındaki bu tuvalin bir köşesi için para ödeyip oraya istediği şeyi çizebiliyor. Düşünsenize kağıda yaptığınız bir resmin bile güzel olması için çabalarsınız. Ama doğaya yaptığımız evler, yapılar sanattan, görselden, estetikten nasibini almamış.

ABD hükümeti bölgelerdeki evlerin rengine bile karışıyor. TV programında görmüştüm. O muhit koyu tonlarında olduğu için pembe renge boyayamazsınız yasal olan 3 renk var, gri ve kahve rengi tonları demişti yapı denetimci :)

Bizde her yerden farklı türde bir şeyler fırlıyor. Bir bina 4 katlı pembe-yeşil renge alacalandırılmışken yanında 24 katlı siyah gri tonlarda.

Sorma, mahallede çirkin bina görsem içime dert oluyor.

Şehirlerimizin çok kötü gözükmesi de can sıkıcı. Türkiye hepimizin çizim kağıdı, geniş manada dünya tuvalimiz.

Herkes Türkiye adındaki bu tuvalin bir köşesi için para ödeyip oraya istediği şeyi çizebiliyor. Düşünsenize kağıda yaptığınız bir resmin bile güzel olması için çabalarsınız. Ama doğaya yaptığımız evler, yapılar sanattan, görselden, estetikten nasibini almamış.

ABD hükümeti bölgelerdeki evlerin rengine bile karışıyor. TV programında görmüştüm. O muhit koyu tonlarında olduğu için pembe renge boyayamazsınız yasal olan 3 renk var, gri ve kahve rengi tonları demişti yapı denetimci :)

Bizde her yerden farklı türde bir şeyler fırlıyor. Bir bina 4 katlı pembe-yeşil renke alacalandırılmışken yanında 24 katlı siyah gri tonlarda.
TRde yaşıyorsan estetik yoksunu binalar insanın içini karartıyo zaten :d

Geri
Üst Alt