- 27 Ocak 2010
- 139.561
- 105.917
- 5.648
Şu şekil elden geçmesi lazım stadın, o zaman mabed diyebiliriz.
![]()
Linkler kırık :/
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu şekil elden geçmesi lazım stadın, o zaman mabed diyebiliriz.
![]()
işte aradığım koltuk düzeni. stadın koltukları değişip koltuk düzeni böyle olursa kaliteli bir görüntü oluşur. Ayrıca galatasaray sk yazısı yabancı birilerine yazdırılmalı bizimkilerde hiç düzgün yapan görmedimArkadaşlar boş zamanlarımla stadla ilgili çizim üzerine uğraşıyordum neler yapılabilir diye denemeler yapmaya çalışıyordum elde ettiğim sonucu sizlerle de paylaşmak istedim bunları da başlıca sıralamak gerekirse;
1) Merdiven boşlukları 1.00-1.50 metre indirilirse
2) Koltuklar arası boşluk 3-4 cm değil de 1-2 cm'e indirilirse
3) Merdiven çıkışları çift taraflı değil tek taraflı olursa
4) Emirates modeli uygulanırsa
Bunlar yapıldığı zaman kapasite yaklaşık olarak 65.500 kişiye kadar çıkabiliyor tabi bunlardan biraz taviz verilirse stad 62.500 kişilik olabilir takım yükselişe geçildiği zaman yapılırsa ekstra 10.000 bilet demek oluyor bu da ciddi bir gelir ve daha çok insanın izlemesi demek stad kötü diyen kimseye kulak asmayın stadın eksikleri giderilince Türkiye de açık ara en iyi stad olacaktır dediğim gibi kapasite arttırımı gibi imkanımız da gördüğünüz gibi mevcut hangi tribünde kaç koltuk olabileceğini de yazdım
![]()
Son 2 seneyi disarida birakirsak bu yorumlara katilmiyorum
bizi iceride yenenler zaten disarida da yeniyor , takim kotu ise stadyum ne yapsin ,zaten GS hic bir zaman harika otesi bir ev sahibi derbi performansinda olmadi
bizim en buyuk avantajimiz anadolu takimlarina karsi basarimizdi , yoksa fb hangi lig sezonunda bize ustun cikamamis ki , 15 senede 1-2 tanedir