Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park | 53.978

Şu şekil elden geçmesi lazım stadın, o zaman mabed diyebiliriz.

emre44_galatasaray_turk_telekom_arena_stady.jpg

Linkler kırık :/

Arkadaşlar boş zamanlarımla stadla ilgili çizim üzerine uğraşıyordum neler yapılabilir diye denemeler yapmaya çalışıyordum elde ettiğim sonucu sizlerle de paylaşmak istedim bunları da başlıca sıralamak gerekirse;
1) Merdiven boşlukları 1.00-1.50 metre indirilirse
2) Koltuklar arası boşluk 3-4 cm değil de 1-2 cm'e indirilirse
3) Merdiven çıkışları çift taraflı değil tek taraflı olursa
4) Emirates modeli uygulanırsa
Bunlar yapıldığı zaman kapasite yaklaşık olarak 65.500 kişiye kadar çıkabiliyor tabi bunlardan biraz taviz verilirse stad 62.500 kişilik olabilir takım yükselişe geçildiği zaman yapılırsa ekstra 10.000 bilet demek oluyor bu da ciddi bir gelir ve daha çok insanın izlemesi demek stad kötü diyen kimseye kulak asmayın stadın eksikleri giderilince Türkiye de açık ara en iyi stad olacaktır dediğim gibi kapasite arttırımı gibi imkanımız da gördüğünüz gibi mevcut hangi tribünde kaç koltuk olabileceğini de yazdım :hat:
X0MzaR.jpg
işte aradığım koltuk düzeni. stadın koltukları değişip koltuk düzeni böyle olursa kaliteli bir görüntü oluşur. Ayrıca galatasaray sk yazısı yabancı birilerine yazdırılmalı bizimkilerde hiç düzgün yapan görmedim

Felaket ruhsuz bir stad
Karanlık
Dışı desen rezalet
Birde üstüne ezeli rakiplerin evi olmuş
Soğudum.

TapaTalK

Rakiplerin bizden daha fazla galibiyet gördüğü mekan.

Fenerbahçe Maçları (4 Galibiyet, 3 Mağlubiyet, 1 Beraberlik)

Galatasaray 1-2 Fenerbahçe 2010-2011
Galatasaray 3-1 Fenerbahçe 2011-2012
Galatasaray 1-2 Fenerbahçe (S.Final)
Galatasaray 2-1 Fenerbahçe 2012-2013
Galatasaray 1-0 Fenerbahçe 2013-2014
Galatasaray 2-1 Fenerbahçe 2014-2015
Galatasaray 0-0 Fenerbahçe 2015-2016
Galatasaray 0-1 Fenerbahçe 2016-2017

Beşiktaş Maçları (4 G, 2M, 1 B)

Galatasaray 3-2 Beşiktaş 2011-2012
Galatasaray 2-2 Beşiktaş S.Final
Galatasaray 2-1 Beşiktaş 2012-2013
Galatasaray 1-0 Beşiktaş 2013-2014
Galatasaray 2-0 Beşiktaş 2014-2015
Galatasaray 0-1 Beşiktaş 2015-2016
Galatasaray 0-1 Beşiktaş 2016-2017

Trabzonspor Maçları (3 G, 3 M, 2 B)

Galatasaray 0-1 Trabzonspor 2010-2011
Galatasaray 1-1 Trabzonspor 2011-2012
Galatasaray 0-0 Trabzonspor S.Final
Galatasaray 2-0 Trabzonspor 2012-2013
Galatasaray 2-1 Trabzonspor 2013-2014
Galatasaray 0-3 Trabzonspor 2014-2015
Galatasaray 2-1 Trabzonspor 2015-2016
Galatasaray 0-1 Trabzonspor 2016-2017

ne biçim ev sahibi avanatajı bu.

Derbilerde alayının bize üstünlüğü var ne biçim stad bu lan

Trabzon sürekli yeniyo
Fener yeniyo
Beşiktaş yeniyo

Korkmadan vurup geçiyolar

TapaTalK

Son 2 seneyi disarida birakirsak bu yorumlara katilmiyorum

bizi iceride yenenler zaten disarida da yeniyor , takim kotu ise stadyum ne yapsin ,zaten GS hic bir zaman harika otesi bir ev sahibi derbi performansinda olmadi

bizim en buyuk avantajimiz anadolu takimlarina karsi basarimizdi , yoksa fb hangi lig sezonunda bize ustun cikamamis ki , 15 senede 1-2 tanedir

Son 2 seneyi disarida birakirsak bu yorumlara katilmiyorum

bizi iceride yenenler zaten disarida da yeniyor , takim kotu ise stadyum ne yapsin ,zaten GS hic bir zaman harika otesi bir ev sahibi derbi performansinda olmadi

bizim en buyuk avantajimiz anadolu takimlarina karsi basarimizdi , yoksa fb hangi lig sezonunda bize ustun cikamamis ki , 15 senede 1-2 tanedir

Boş yapıyorlar ya.Gerçi insanlarıda anlamak lazım. Artık kafayı sıyırdılar neye saldıracaklarını şaşırdılar sinirden. Biz en iyi dönemimizde herkesi tokatlarken bile fenerin bizi alisamiyende çok yenmişliği var.Ayrıca sen kötüysen nou campta oynasan ne yazar :red: Juventusu Real madridi manuyu yenerken herşey güzeldi ama.. :asd22:

bjk çok övdükleri kutu gibi default 40 bin kişilik stadlarında feneri, bizi ve şampiyonlar liginde hiçbi takımı yenemedi.

Banane stadından nasıl olursa olsun adam gibi futbol oynanmadıktan sonra isterse nou camp emirates olsun neye yarar.

Rezil bir stad, stadın dışı konumu rezalet

Adam gibi futbol oynamadiktan sonra stadin ne önemi kaliyor, nereye satasacaginizi sasirdiniz.

5 senedir Fener galibiyet yüzü göremiyordu takim iyi oldugu icin. Gecen sene de berbattik ama neyse berabere bitmisti.

Besiktas bilmem kac senedir galibiyet göremiyordu bize karsi ne iceride ne disarida o seri de gitti.

Dış cephe ?

Koltuklar ?

Reklam panoları ?

İzinler alındı ama tık yok

Stad pembe olmuş artık

TapaTalK

Merdiven aralarındaki sarıyı yenilemişler bazı yerlerde ama kale arkalarının üst katındaki yerler beyazımsı duruyor hala.Hepsini sarı yapmaları lazım.Sarı kırmızı fileler ise çok hoş olmuş.

DFLjYpRXsAAk1_Q.jpg

DFLjZo0XYAA7Got.jpg

Mixed Zone yenilendi ama ne Hakan Şükür ne Drogba ne de Sneijder bu görsellerde yer aldı.

DFMDs6UXsAEAX1H.jpg

DFMDs6DXsAAsSbn.jpg

DFMDs6AXcAEs_vC.jpg

Geri
Üst Alt