- 3 Temmuz 2012
- 139.328
- 87.820
- 5.338
yönetım olarak masrafları karşılıyorsunuz demekEmrah baba'dan paralar, bir ekmek ici kofte al ona orada sen yinede.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yönetım olarak masrafları karşılıyorsunuz demekEmrah baba'dan paralar, bir ekmek ici kofte al ona orada sen yinede.
Yine derken? Daha once bizim stadyumda boyle bir olay mi gerceklesti?Yine formaların her yeri yemyeşil boya olacak anlaşılan
Yine derken? Daha once bizim stadyumda boyle bir olay mi gerceklesti?
Hangi macta? Oyle birseyin bizim stadyumda olduguna dair bir mac hatirlamiyorum.Evet
Yoksa
Gerçekleşmedi mi?
Evet
Yoksa
Gerçekleşmedi mi?
Hangi macta? Oyle birseyin bizim stadyumda olduguna dair bir mac hatirlamiyorum.
yeni montumu giymeyeyım madem stadı boyadılarEtebonun oynadığı dönemdi sanırım
yeni montumu giymeyeyım madem stadı boyadılar
Dogru diyorsunAman renktaş dikkatli ol bir anda kurbağaya dönersin
Alper admin bizde seninle maça gidelim. Köfte falan istemem bennHangi macta? Oyle birseyin bizim stadyumda olduguna dair bir mac hatirlamiyorum.
Evet
Yoksa
Gerçekleşmedi mi?
Zulumpiyatta olduydu bir kere...Hangi macta? Oyle birseyin bizim stadyumda olduguna dair bir mac hatirlamiyorum.
Ne sunisi yav. İşlerini düzgün yapsalar bir sorun olmayacak zaten. Geçen 2 sezon gayet iyiydi zeminimiz. Detaylı bakım yaptırmayıp bakkal yönetir gibi kulüp yönettikleri için oluyor bunlarBu yönetimle suni çime geçsek daha iyi olur. Onuda bi zahmet bozmasınlar. Zaten her sene 2-3 kuzey takımıyla karşılaşıyoruz bari bu sefer bahanede olmaz
Yok ya ironi yapıyordum renktaş. Her sene bozuk zemin görmekten bıktım ondan.Ne sunisi yav. İşlerini düzgün yapsalar bir sorun olmayacak zaten. Geçen 2 sezon gayet iyiydi zeminimiz. Detaylı bakım yaptırmayıp bakkal yönetir gibi kulüp yönettikleri için oluyor bunlar
Geçen 2 sezon bir sorun yoktu zeminde. Bu amatörler yazın detaylı bakımını yapmamış belli. Büyük avrupa kulüplerinin zemini boşuna halı gibi olmuyor önemli para ve zaman harcıyorlar zeminlerine.Yok ya ironi yapıyordum renktaş. Her sene bozuk zemin görmekten bıktım ondan.