Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park | 53.978

merdiven alti satilan köfteler cok lezzetli

gecen hafta 4 tane yarim gömdüm mac cikisi

tam olarak neyden yapiliyor bilmiyorum köftelerde 1 gram kiyma bile olmayabilir ama o fakirlik o varosluk cok lezzetli yapiyor bunu

kesinlikle tavsiye ederim
stad köftesi ekmek/galte unu / baharat cümbüşü ve minimal kıyma...

ikea köftesi gibi ama esnaf usulü - ekmek taze olmasa bile kuru/bayat tadı vermez çok enteresan iş.

Stadın dışına giydirme yada dışını değiştirecek bir şey yapılamıyor o yüzden buna bir şey diyemem. Lakin stadın artık gerekli bakımının ve stad içi ara bölgeye LED panel konulması tarzı ambiansı yükseltecek yeniliklerin yapılması da şart.

stad köftesi ekmek/galte unu / baharat cümbüşü ve minimal kıyma...

ikea köftesi gibi ama esnaf usulü - ekmek taze olmasa bile kuru/bayat tadı vermez çok enteresan iş.
çin tuzu dedikleri şeyi koyuyorlar. bulyon, hazır çorba noodle gibii şrylerde var. olduğundan daha lezzetli yapıyor. dışardaki restauranlar da kullanır.
obezitenin en büyük sebebinden biri

Mükemmel stad rezalet bir giriş çıkış ulaşım ağı. Bu kadar düzensizliğe rağmen oraya giden her taraftarın ellerinden öpmesi lazım yönetimler

Sadece merdiven ve koltuklar arası boşlukları ayarlarsak zaten 54 binden 62.500'e kadar çıkar yapılması gereken çok şey var ama kapasite işi açıkçası önemli çünkü atmosferi daha basık hale getiriyor.

Bunun yanında kale arkalarındaki demir parmaklıklar kalksa bizim stad rakipleri bunaltma açısından daha fazla etkili olur.

Sadece merdiven ve koltuklar arası boşlukları ayarlarsak zaten 54 binden 62.500'e kadar çıkar yapılması gereken çok şey var ama kapasite işi açıkçası önemli çünkü atmosferi daha basık hale getiriyor.

Bunun yanında kale arkalarındaki demir parmaklıklar kalksa bizim stad rakipleri bunaltma açısından daha fazla etkili olur.
Kapasite sadece atmosfer için değil, gelir için çok daha önemli bu stad açıldığından beri 11-12 den 23-24e tam 13 sezonda 7 kez şampiyon olduk, bunun nedeni her zaman belli bir sayıda tribün gelirinin garanti olmasında dolayı.
Sadece bu da değil, tribüne gelen mağazaya giriyor, kafeye giriyor öyle ayrıca bir gelir geliyor.

Stad kesinlikle 60 bin kişilik olmalı, tüm koltukları 2-3 cm neyse küçült hatta kale arkaları 10 cm daha küçük olabilir kimse oturmuyor zaten.

Stadın hızlı tahliyesi için de ayrıca kulüp stad önünden taksim mecidiyeköy beşiktaş gibi kısa merkezi konumlara otobüs kaldırabilir.

Kapasite sadece atmosfer için değil, gelir için çok daha önemli bu stad açıldığından beri 11-12 den 23-24e tam 13 sezonda 7 kez şampiyon olduk, bunun nedeni her zaman belli bir sayıda tribün gelirinin garanti olmasında dolayı.
Sadece bu da değil, tribüne gelen mağazaya giriyor, kafeye giriyor öyle ayrıca bir gelir geliyor.

Stad kesinlikle 60 bin kişilik olmalı, tüm koltukları 2-3 cm neyse küçült hatta kale arkaları 10 cm daha küçük olabilir kimse oturmuyor zaten.

Stadın hızlı tahliyesi için de ayrıca kulüp stad önünden taksim mecidiyeköy beşiktaş gibi kısa merkezi konumlara otobüs kaldırabilir.
Stadın ulaşımı hızlandırıp bir şekilde 70.000 kapasiteye ulaşabilirsek uzun süre yeter + ekonomik olarakta güçlendirir.

Yav biz merdiven boşluğu falan diyoruz ama yapılabilir birşey mi bu? Yani şu açıdan soruyorum bahsettiğimiz gibi kolay bir uygulama ise yapılırdı şu ana kadar diye düşünüyorum. Avrupa maçlarında 65 bin yap yine dolar o stadyum izin almak falan mı zor acaba?

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Yav biz merdiven boşluğu falan diyoruz ama yapılabilir birşey mi bu? Yani şu açıdan soruyorum bahsettiğimiz gibi kolay bir uygulama ise yapılırdı şu ana kadar diye düşünüyorum. Avrupa maçlarında 65 bin yap yine dolar o stadyum izin almak falan mı zor acaba?

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY
Onun için mimarı kimse projeyi revize etmeli ya da muvafakatı alınmalı sonrasında tekrardan projelendirilip revize edilip yetkili birimlere verilmeli sonrasında anca yapılabilir.

Hepsini toplayınca kısa bir süreç almaz ama onay alınabilecek konular tabi uğraşacak birileri lazım ki öyle birileri var mı pek sanmıyorum.

Son düzenleme:
Onun için mimarı kimse o yapmalı ya da muvafakatı alınmalı sonrasında tekrardan projelendirilip revize edilip yetkili birimlere verilmeli sonrasında anca yapılabilir.

Hepsini toplayınca kısa bir süreç almaz ama onay alınabilecek konular tabi uğraşacak birileri lazım ki öyle birileri var mı pek sanmıyorum.
Kale arkaları Dortmund tarzı yapmaya izin vermiyor Spor Bakanlığı diye biliyorum Arat'ın projelerinden biri buydu Kara Duvar demişti ama yapamadılar. Bize de daha önce izin vermemişlerdi. Stad kapasitesini arttırmanın yolu yeni koltuk düzenlemesi, daha sıkışık-küçük koltuklar bunun içinde Uefa'nın falan izin vermesi lazım koltukları baştan aşağı değiştirmen lazım ayrıca.

Kale arkaları Dortmund tarzı yapmaya izin vermiyor Spor Bakanlığı diye biliyorum Arat'ın projelerinden biri buydu Kara Duvar demişti ama yapamadılar. Bize de daha önce izin vermemişlerdi. Stad kapasitesini arttırmanın yolu yeni koltuk düzenlemesi, daha sıkışık-küçük koltuklar bunun içinde Uefa'nın falan izin vermesi lazım koltukları baştan aşağı değiştirmen lazım ayrıca.
Tek çare o gibi gözüküyor sıkışık ve düzenli koltuklara geçiş yapmak aslında izinler alınıp parça parça sezon içinde bile geçiş yapılabilir ama uğraşılması lazım daha Kemerburgaz'a bile geçemedik bu yönetim bunu becerebilmesi imkansıza yakın gibi geliyor.

Şu tarz bir düzende rahatlıkla 62.500-65.000 arasında oluyoruz ama konu Galatasaray adası olsa anında reaksiyon alanlar konu stad olunca umurlarında bile olmuyor.
98.jpg

244804.jpg

Geri
Üst Alt