- 17 Ağustos 2009
- 42.433
- 31.036
- 3.448
1 ay içinde normale dönmüştü diye hatırlıyorum.Bu işlemden sonra kaç gün içinde zemin normale dönüyor?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1 ay içinde normale dönmüştü diye hatırlıyorum.Bu işlemden sonra kaç gün içinde zemin normale dönüyor?
150m euroya yarim kalmis bir stad yapabilrisin evetArtık harbiden statla ilgili olmaya başladığını düşünüyorum bu durumun. Cephesiyle alakalı sanırım. 150 milyon euroya yeni stat yapabilirdik daha güzel Bi yere.
hybrıt cakma işlemi öyle sık sık yapılan birşey degil senede 1 yada 2 defa yapılabiliyor belli şartları var1 ay içinde normale dönmüştü diye hatırlıyorum.
Sanmıyorum çünkü ben o maçı bu şüpheyle tekrar izlemiştim. Sürekli topa vururken ayağı çime takılıyor çime sövüyordu. Maçın başında çime takılıp dizini tutmuş hatta. Maç boyunca zorlamış zorlamış sonunda koparmış çaprazları. Tamamen zemin yüzünden diyemem tabii ki anladığım bir iş değil ama katkısı olduğu hal ve hareketlerinden belli.hybrıt cakma işlemi öyle sık sık yapılan birşey degil senede 1 yada 2 defa yapılabiliyor belli şartları var
dogal çimler çok kötü duruma geldiyse yada sıfırdan ekim yapıldıysa çakılıyor
icardinin sakatlıgıda zeminden ziyade fiziksel olarak berbat durumda olmasıyla alakalıydı
İngiliz statlarını geçtim ülkesi doğru düzgün güneş görmüyorken zeminler nasıl o kadar temiz olabiliyor? Hava kalitesinden mi.Stadın çatısı ışık geçirir materyalle değiştirilmeden bu kronik sorun çözülmez malesef. Onun imkanını da çatıya güneş paneli döşeyerek yok ettiler. Projenin ilk halinde çatı şeffaftı.
Transferlere +100 milyon harcadik, ne olurdu sezon biter bitmez 3-5 neyse yeni zemin icin para ayrilsaydi Ve ya bu işi uzmanina biraksan, su an bunlari konusmuyor olacaktik.Şimdi yeni zemin serilse içerdeki ilk lig maçına hazır olurdu. 3 kuruş para için 150 milyonluk yatırımı riske atan 100 yıllık kulüp aklı.
Tüm drenaj, alt yapı vs yenileme dahil totalde 1.5-2 milyon dolarlık bir iş çim yenileme dediğimiz. Maalesef saçma sapan işler yapılıyor her zamanki gibi. Kayserispor zemini bizimkinden 100x iyiydi. Sözde büyük kulüp ama, yersen.Transferlere +100 milyon harcadik, ne olurdu sezon biter bitmez 3-5 neyse yeni zemin icin para ayrilsaydi Ve ya bu işi uzmanina biraksan, su an bunlari konusmuyor olacaktik.
Dursunun ahbap cavus ilişkilerinin sonucu. Belediyelerin yeşil alanlarına daha iyi bakılıyor.
Bu nedir yaa
Sanki sorunlu her yerin sokup ustune islem yapilmis gibi duruyor.
Hic bakiyorlar mi acaba hava yagar eder ya da cok isinacak edecek diye.
Yoksa tamamen gundem uzerine "bas-geç" is modelinde miyiz hala