Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park | 53.978

1 ay içinde normale dönmüştü diye hatırlıyorum.
hybrıt cakma işlemi öyle sık sık yapılan birşey degil senede 1 yada 2 defa yapılabiliyor belli şartları var
dogal çimler çok kötü duruma geldiyse yada sıfırdan ekim yapıldıysa çakılıyor
icardinin sakatlıgıda zeminden ziyade fiziksel olarak berbat durumda olmasıyla alakalıydı

hybrıt cakma işlemi öyle sık sık yapılan birşey degil senede 1 yada 2 defa yapılabiliyor belli şartları var
dogal çimler çok kötü duruma geldiyse yada sıfırdan ekim yapıldıysa çakılıyor
icardinin sakatlıgıda zeminden ziyade fiziksel olarak berbat durumda olmasıyla alakalıydı
Sanmıyorum çünkü ben o maçı bu şüpheyle tekrar izlemiştim. Sürekli topa vururken ayağı çime takılıyor çime sövüyordu. Maçın başında çime takılıp dizini tutmuş hatta. Maç boyunca zorlamış zorlamış sonunda koparmış çaprazları. Tamamen zemin yüzünden diyemem tabii ki anladığım bir iş değil ama katkısı olduğu hal ve hareketlerinden belli.

Stadın çatısı ışık geçirir materyalle değiştirilmeden bu kronik sorun çözülmez malesef. Onun imkanını da çatıya güneş paneli döşeyerek yok ettiler. Projenin ilk halinde çatı şeffaftı.

Stadın çatısı ışık geçirir materyalle değiştirilmeden bu kronik sorun çözülmez malesef. Onun imkanını da çatıya güneş paneli döşeyerek yok ettiler. Projenin ilk halinde çatı şeffaftı.
İngiliz statlarını geçtim ülkesi doğru düzgün güneş görmüyorken zeminler nasıl o kadar temiz olabiliyor? Hava kalitesinden mi.

Madem 1 ay sonra oturuyor tam olarak, bu iş bilmezler haziran başında neden başlamamışlar acaba ? Kafayı yedirtirler ya. Haziran ayında başlansaydı şimdiye çoktan hazırdı.

Şimdi yeni zemin serilse içerdeki ilk lig maçına hazır olurdu. 3 kuruş para için 150 milyonluk yatırımı riske atan 100 yıllık kulüp aklı.
Transferlere +100 milyon harcadik, ne olurdu sezon biter bitmez 3-5 neyse yeni zemin icin para ayrilsaydi Ve ya bu işi uzmanina biraksan, su an bunlari konusmuyor olacaktik.

Transferlere +100 milyon harcadik, ne olurdu sezon biter bitmez 3-5 neyse yeni zemin icin para ayrilsaydi Ve ya bu işi uzmanina biraksan, su an bunlari konusmuyor olacaktik.
Tüm drenaj, alt yapı vs yenileme dahil totalde 1.5-2 milyon dolarlık bir iş çim yenileme dediğimiz. Maalesef saçma sapan işler yapılıyor her zamanki gibi. Kayserispor zemini bizimkinden 100x iyiydi. Sözde büyük kulüp ama, yersen.

güncel zemin böyleyse yazıklar olsun herkese. ilkayı saneyi osimheni falan bu zemine mi çıkartıcaz? yazıklar olsun gerçekten ya . yıllardır bi zemin işini çözemediniz. şikecilerin zeminine bakın o çapsızlar bile işi çözdü

GSli olarak hicbir ekibin zeminine laf etme hakkimiz kalmadi. En kotu zemin bizde.

Sanki sorunlu her yerin sokup ustune islem yapilmis gibi duruyor.

Hic bakiyorlar mi acaba hava yagar eder ya da cok isinacak edecek diye.

Yoksa tamamen gundem uzerine "bas-geç" is modelinde miyiz hala

Ben haziranda oğlumu müzeye götürdüm stadıda gezdiriyorlar inan aynısını o zamanda yapıyorlardı hatta şaşırmıştım bu ne diye size yemin ediyorum gram ilerleme yok yazıklar olsun

Geri
Üst Alt