Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park | 53.978

stadyum eskisi kadar havali değil gerekirse 1 sene başakşehirin stadinda oynayalim. Noucamp gibi yeniden insa edilsin

Lego mu yapiyoruz da stadi yikalim tasinalim yav.

Bir begenmediniz gittiniz ne varmis stadyumda?

Bernabeu gibi stad yapmis olsak kim bunu tasarladi, mutfak robotuna benziyor diye elestiri olurdu.

Hic birseyden memnun olmayan bir millet. Eski Sami Yen zar zor ayakta duruyordu ne zaman kendi kendine yikilacak denilirdi, o gunlerden bugunlere geldigimizi ne cabuk unutuyoruz.

Stadimiz gayet iyi, olaya sadece dis tasarim olarak bakilmamali. Keske biraz daha buyuk olsaydi ama onu dusunememisler maalesef.

Bir de zemin konusunu bir halledemiyoruz, onun disinda diger kucuk detaylar zamanla yapiliyor zaten. (isiklandirma, LED paneller falan)

Bu stadı yıkıp başka bir yerde yeniden yapmak lazım aslında da, o güçte bir kulüp değiliz. Hem tasarım hem de konum olarak berbat bir stad maalesef. Zamanında her şeyde ucuza kaçılmış.
İstanbul gibi kaosun oldugu bir şehir icin bence stad guzel yerde, bu tarz şehirlerde sehir icine stad icin izin verilmemeli, bizim esas sorun ulaşım konusunda ve stadın tasarım tarzı,mimar diye fosil kafalı birine proje yaptırdık acısını cekiyoruz

Stadimiz gayet guzel arkadaslar. Kotu gunde bile olmayanlarin kombine alacagi bir kapasitede. O yuzden yormayin kafanizi.

Tek olay ulasim olarak dertli sayilir(o da kalabalik/sefer kapasitesi olaylariyla dogru orantili)

Stadyum kriteri degil midir yav
Onu bilmiyorum hiç. Mantıklı olanı zaten lig maçından önce söküldüyse o maça yetişmek üzere olmasıdır çünkü yeni skorboardlar gelmiştir o yüzden bunlar sökülmeye başlamıştır herhalde ve şimdi de bu hafta içinde yenileri takılır mantıken. Lakin bizim kulüpte mantıksız işlerde olduğu için emin olamıyoruz.

Stadimiz gayet guzel arkadaslar. Kotu gunde bile olmayanlarin kombine alacagi bir kapasitede. O yuzden yormayin kafanizi.

Tek olay ulasim olarak dertli sayilir(o da kalabalik/sefer kapasitesi olaylariyla dogru orantili)
Bir de yolları sanırım. Bu GSvadisi projesi gerçekleşirse yollara da bir çözüm bulunmalı.

bence ulaşımda kolay özellikle metroyla.
stadla ilgili tek sıkıntı zemin, bir şekilde bozmayı başarıyoruz

Bir de yolları sanırım. Bu GSvadisi projesi gerçekleşirse yollara da bir çözüm bulunmalı.
Ulasim derken onu da kastediyorum.

Ben ilk yapildigi gunden beri epey sure kombineyle gittim. Balcik camur icinden bayir tepeperde yurumuslugum oldugu icin simdiki hal gene iyi.

Daha iyi olabilir kesinlikle. İBB ve ulasim bakanligi ile paralel fikir yurutulmeli vadi projesi de hesap edilerek.

Son düzenleme:
bence ulaşımda kolay özellikle metroyla.
stadla ilgili tek sıkıntı zemin, bir şekilde bozmayı başarıyoruz
Zemin konusunda cok guzel ketenpereye getirilip para cukkalandigini dusunuyorum acikcasi.

Zor yaz gecmis olabilir , bizden bile kat kat kotu zeminler de izledim ligler basladigindan beri ama olmayacak, imkansiz bir is asla ve asla degil. Kimse inandiramaz bana.

Kopru yolunun sagi solundaki bitkilendirilen yerlerde bile hali gibi çim var. Yol kenari yani.

Bakarsan bağ olur.

Şu dış cepheye takanları anlamıyorum en büyük sorun kapasite ve zemin sorunun onun dışında çözülemeyecek bir şey yok

Bu stadı yıkıp başka bir yerde yeniden yapmak lazım aslında da, o güçte bir kulüp değiliz. Hem tasarım hem de konum olarak berbat bir stad maalesef. Zamanında her şeyde ucuza kaçılmış.
Mimari olarak da atmosfer olarak da muhteşem bir stad sadece bakımını , dekorasyonunu iyi yapmak lazım biraz

Lego mu yapiyoruz da stadi yikalim tasinalim yav.

Bir begenmediniz gittiniz ne varmis stadyumda?

Bernabeu gibi stad yapmis olsak kim bunu tasarladi, mutfak robotuna benziyor diye elestiri olurdu.

Hic birseyden memnun olmayan bir millet. Eski Sami Yen zar zor ayakta duruyordu ne zaman kendi kendine yikilacak denilirdi, o gunlerden bugunlere geldigimizi ne cabuk unutuyoruz.

Stadimiz gayet iyi, olaya sadece dis tasarim olarak bakilmamali. Keske biraz daha buyuk olsaydi ama onu dusunememisler maalesef.

Bir de zemin konusunu bir halledemiyoruz, onun disinda diger kucuk detaylar zamanla yapiliyor zaten. (isiklandirma, LED paneller falan)
Abi bence bizim stat dışardan da güzel zevk meselesi zaten

Mimari olarak iyi olsa dekorasyon işi bu kadar gudubet olmazdı. Değilmiş yani. Dışı inşaat gibi görünen stad mı olur.
Dekorasyon kısmı yapılmamış işte. Yoksa arena modeli stadyum en güzel mimari model bence. Yönetimler bu dekorasyon işini yapamadı bir türlü. İzin falan bir şekilde alınırdı ısrarlı olunsa

Dekorasyon kısmı yapılmamış işte. Yoksa arena modeli stadyum en güzel mimari model bence. Yönetimler bu dekorasyon işini yapamadı bir türlü. İzin falan bir şekilde alınırdı ısrarlı olunsa
Göreceli dediğin gibi bu beğenip beğenmeme konusu. Ama en azından şu dış cepheye bir çözüm bulunmalı. LED ışıklar gece güzel gizliyor o inşaat görüntüsünü ama gündüz foya ortaya çıkıyor.

Göreceli dediğin gibi bu beğenip beğenmeme konusu. Ama en azından şu dış cepheye bir çözüm bulunmalı. LED ışıklar gece güzel gizliyor o inşaat görüntüsünü ama gündüz foya ortaya çıkıyor.
Aynı stadı bir avrupa kulübüne ver 1 senede çiçek gibi yapar. Bizimkiler amatörce yönetiyor stadı

Geri
Üst Alt