Gökhan Sarıca
Aslan Üye
- 15 Ağustos 2019
- 9.651
- 6.673
- 718
25 gün var dolu dolu olumsuz düşünmek istemiyorum bekleyelim görelim istediğimiz sonuç olmazsa o gün tüm taraftarlar zaten sağlam bir tepki verir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu zemin güneş almıyosa yok mu başka çözümü suni çim falan
Bu arguman mantikli. Karsi cikmiyorum ama her resimde sahanin ciddi bolumu gunes aliyor. Almiyorsa catinin belli bolumlerinin materyali gunes isigini gecirecek materyal ile degistirilemez mi?bu zemin güneş almıyosa yok mu başka çözümü suni çim falan
Bu arguman mantikli. Karsi cikmiyorum ama her resimde sahanin ciddi bolumu gunes aliyor. Almiyorsa catinin belli bolumlerinin materyali gunes isigini gecirecek materyal ile degistirilemez mi?
Ayrica Ingiltere gibi yilda toplam tahminen 3.5 saat gunes goren ulkede o stadyumlarin cimleri nasil muhtesem oluyor? Hic birinde suni cim yok bildigim kadariyla.
suni çim olmaz suat, hoş bir zemin değil
Hayir renktas, stad'larinda disari alinabilinen bir zemini var, günesi o sekil görüyor.niye veltinsin de güneş almıyo zemin çok iyi suni çim dimi
Hayir renktas, stad'larinda disari alinabilinen bir zemini var, günesi o sekil görüyor.
biz neden yapmıyoruz varsa ızdırap çekiyoz hep
Burda video'nun sonlarina dogru izleyebilirsin.
Böyle bir sitstemi yapabilmemiz bence mümküm degil. Stadi yeniden insa etmek gerekiyor. Ayrica yer yok disarda, bir tarafi cukurda
Bunlarin zemin yenilenmesine harcadi zamani millet gökdelen dikiyor, 7/24 calisilmis olsaydi simdiye coktan biterdi.
Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Onun teknolojisi çok gelişmiş eskisi gibi sert değilmiş zeminler. Bu akşam Fener suni çimde oynayacak.suni çim olmaz suat, hoş bir zemin değil
Hayır bence çatıyı cam yada saydam bir malzeme ile kaplarsak bu sorun ortadan kalkar gibi. Net güneş ışığı almıyor stat maalesef.stadın yeniden yapımı için çalışmalar başlamalı yoksa bu dert bitmez