Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park | 53.978

25 gün var dolu dolu olumsuz düşünmek istemiyorum bekleyelim görelim istediğimiz sonuç olmazsa o gün tüm taraftarlar zaten sağlam bir tepki verir.

Bize şampiyonluğu kaybettiren o sorumlu müdür oldu. Kar basmasından stadın zemini perişan olunca kaç puanımız gitti. Hala üzülüyorum düşündükçe. Liyakatın ne kadar önemli olduğunu yüzümüze tokat gibi vurdu herif. Başkandan isteğim kulübümüzün tüm tüm personellerini işinde ehil olanlardan seçmesi ve kadrolaşmayı bitirmesidir

bu zemin güneş almıyosa yok mu başka çözümü suni çim falan
Bu arguman mantikli. Karsi cikmiyorum ama her resimde sahanin ciddi bolumu gunes aliyor. Almiyorsa catinin belli bolumlerinin materyali gunes isigini gecirecek materyal ile degistirilemez mi?

Ayrica Ingiltere gibi yilda toplam tahminen 3.5 saat gunes goren ulkede o stadyumlarin cimleri nasil muhtesem oluyor? Hic birinde suni cim yok bildigim kadariyla.

Zamaninda sefaf cati projesi vardi sanki, neden iptal oldu o acaba? Cimler yine isik alirdi, gerci taraftarda pismis tavuga dönerdi orasyi ayri konu.

Bu arguman mantikli. Karsi cikmiyorum ama her resimde sahanin ciddi bolumu gunes aliyor. Almiyorsa catinin belli bolumlerinin materyali gunes isigini gecirecek materyal ile degistirilemez mi?

Ayrica Ingiltere gibi yilda toplam tahminen 3.5 saat gunes goren ulkede o stadyumlarin cimleri nasil muhtesem oluyor? Hic birinde suni cim yok bildigim kadariyla.

bilmem,stadın üstüne güneş panelleri konmuş yeni değiştirmek zor deniyodu burdaki uzman arkadaş gelir bilgilendirir heralde

IMG_6190.webp

Zemin yine bok gibi gözüküyor. Çekip süper diye paylaşanlar kenarları kesmişler. Bu zemin sanırım stat yapımından kaynaklı sıkıntı olmaya devam edecek.

Geri
Üst Alt