Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park | 53.978

17 19 arası stadın doluluğu iyiydi ortalama 40 üstüydü benim bildiğim/gördüğüm

en iyisi 2013-14 sezonuydu. 45bin kombine satılmıştı, maç bileti de satılsın diye durdurulmuştu satışlar. O sene 80.000 kişilik stad olsa tamamı satılırdı zaten

2014 nisan'da passolig çıkınca haliyle tüm ligde ortalamalar dip yaptı. Tam yeniden insanlar stadlara dönmüşken bu sefer de pandemi çıktı

10 yıl 100 milyon dolar bir arap şirketi diye okumuştum. Önceki anlaşma 10 yıl 100 milyon euroydu diye hatırlıyorum. Yani kötü bir anlaşma olur.

10 yıl 100 milyon dolar bir arap şirketi diye okumuştum. Önceki anlaşma 10 yıl 100 milyon euroydu diye hatırlıyorum. Yani kötü bir anlaşma olur.

Nasil kötü ya? Juventus bile 10 senelik anlasmasinda Allianzdan 110-115 milyon dolar alacak. Atleticoda ona benzer bir rakam aliyor. Onlar o kadar aliyorsa, bizim kac almamizi bekliyorsun?

Nasil kötü ya? Juventus bile 10 senelik anlasmasinda Allianzdan 110-115 milyon dolar alacak. Atleticoda ona benzer bir rakam aliyor. Onlar o kadar aliyorsa, bizim kac almamizi bekliyorsun?
Önceki anlaşmaya göre kıyasladığımı okuduğunda anlamış olmanı beklerdim.

Bu anlaşmayla birlikte, seçim dönemindeki taahhütlerimize uygun olarak stadyum isim sponsorluğu anlaşmasının imza töreni Ekim ayı içerisinde yapılacaktır.
Sixt anlaşmasında böyle bir ifade vardı. Yani yeni stad isim sponsoru aşağı yukarı bellidir. Önümüzdeki hafta içi açıklanır herhalde, hazırlıklar falan vardır yeni isimin işlenmesi iç tarafta onun logoları falan onlarla açıklanır. Merak ediyorum yeni ismi. Umarım iyi bir isimdir. Sürpriz olarak Turkcell olabilir gibi geliyor bana ama.

Geri
Üst Alt