Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park | 53.978

Sponsorluk oluyo ülkeye biz döviz sokarız

Avrupa maçlarında puanları alıp döviz getiren yine sadece biziz

Artık çankaya külliye ziyareti bize yapılmalı

Şampiyonluğuda takdim edin

Bu mantıkla hiçbişeyin fiyatının artmaması lazım cahil cahil konuşmayın ya tek değişken döviz kuru değil.. Bir yatırımcı aynı parayla 10 yıl sonra aynı şekilde anlaşma yapabiliyorsa bu malın değerinin düştüğünü gösterir.

Sen misin cahil olmayın çok bilgili 10 yıl önce yapılan anlaşmayla günümüzü kıyaslıyorsun ve o anlaşmada forma sponsorluğu da vardı.

Bu da son yaptığımız 1 seneki anlaşma 30 milyon Tl

Dolar 6 liraydı , 5 milyon dolar ediyor

Bu hafta bekliyordum yeni sponsoru ama hiç haber çıkmadı haftaya kaldı herhalde.

Stat isim sponsorluğu hakkında

Stat isim sponsorluğu hakkında

Kulübümüz ile Türk Telekom arasındaki stat isim sponsorluğuna ilişkin anlaşmamız sona ermiş olup, en kısa zamanda yeni stat isim sponsorluğumuz açıklanacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Galatasaray Spor Kulübü
Bakalım bu ay içinde olacağı kesin gibi. Konya maçından önce açıklanır herhalde yeni sponsor. Hazırlıklar falan yapılıyordur daha iyi bir şekilde duyurmak için. Bu hafta bekliyordum ama hazırlıklar falan derken haftaya olacak gibi.

Şöyle bir iddia var ama bana gerçekçi gelmiyor. Avrupa göğüs sponsorumuz THY iken başka bir havayolu şirketinin bize sponsor olacağını sanmıyorum yada Thy'nin bunu kabul edeceğini.

Araplar olur bence Redbull bizim ülkeye yatırım yapmaz hiç sanmam ama Avrupa'dan bir firma olursa itibar açısından çok iyi olurdu

10 yıl 100 milyon dolar bir arap şirketi diye okumuştum. Önceki anlaşma 10 yıl 100 milyon euroydu diye hatırlıyorum. Yani kötü bir anlaşma olur.
O zaman ki doviz ile bugunku ayni mi? Degil. Bunu da hesap etmek gerek.

Şöyle bir iddia var ama bana gerçekçi gelmiyor. Avrupa göğüs sponsorumuz THY iken başka bir havayolu şirketinin bize sponsor olacağını sanmıyorum yada Thy'nin bunu kabul edeceğini.

Stat ayri forma ayri. Hic bir sorun olmaz cunku THY buna karisamaz bile. Qatar Airways olacagini da zannetmiyorum. Keske olsalar.

Geri
Üst Alt