Gökhan Sarıca
Aslan Üye
- 15 Ağustos 2019
- 9.651
- 6.673
- 718
Güneş ışığı almıyor demek saçma İngiltere'de güneş ne sıklıkla çıkar bir bakmak lazım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Foto yeni mi bilmiyorum. Zemine bakılırsa eski gibi. Ama koltukları böyle görmek hoş.
Ak partinin klübümüze kazığı olan stad
Aynen, bu konuda gectigimiz sezon sonu basin toplantisinda Fatih Terim problemin zeminde oldugunu söylemisti. Bana kalirsada günesle alakasi yok. Diger ülkelerde her gün günes mi varda, örnegi ingiltere gibi, zeminleri bu yüzden dolayimi iyi. Bence simdi bu kez bu problem cözüldü daha sikinti cekmeyiz diye düsünüyorumzaten yapay güneş işiği sistemi kullanılıyor bizim stadda. bizim stadda güneş ile ilgili bi sıkıntı değil zeminde ve drenajda bir problem var gibiydi.
Ekli dosyayı görüntüle 136703
resim 2018 yılına ait bu arada
Bu çim konusuyla ilgisi olan herkesin izlemesini öneriyorum. Gördüğüm kadarıyla birçok kişinin bilgi eksikliği mevcut. Stadın konumu hatalıymış ve tasarlandığı şekilde çatı şeffaf yapılmamış. Bu sebeple bir çözüm üretilmezse sürekli tekrar eden bir çim problemi yaşayacağız ne yapılırsa yapılsın ve bu düzeltmeler diğer kulüplerin harcadığı zamanın 2-3 katı süreyle olacak.
Ben de yıllardır aynı staddan örnek veriyorum geçmiş mesajlarda görülebilirDaha önce bu konuda bir çok kez değindiğim bir şey var koltuklar senelerdir rezalet durumda ama bence daha kötü bir şey var koltuk ve merdiven boşlukları çok fazla gözüküyor. Öncelikle yeni stad sponsorunu açıklamakla beraber koltuk konusunda da onlarla beraber çalışabiliriz özellikle boşlukları daraltarak 52.500'den çok rahatlıkla 62.500 kapasiteye çıkabiliyoruz. Covid öncesi dönemde de kale arkalarında ayakta izlenmesiyle ilgili onay vermişti kale arkalarını da onu uygularsak kapasite 72.500'e kadar çıkabiliyor.
Öncelikle kapasite yüksek dolmaz diye düşünmemek lazım stadı daha büyütmüyoruz sadece içine daha fazla koltuk ekliyoruz ki görüntü kalitesi olarak da inanılmaz iyi etkileyecektir ve daha basık bir stad haline gelecektir. Bazı maçlarda da 72.500 kapasiteyi doldurduğun taktirde de inanılmaz bir atmosfer ortamı yaratılabilir.
Burada püf nokta şu olacaktır ulaşım yollarını hızlandırıp insanların çok kısa sürelerde girip çıkıp evlerine gitmesini sağlamak üzerine projeleri de uygulamak gerekiyor. Bir stada ulaşım ne kadar kolay olursa o stad her zaman dolu olur. Bu konuda o bölgeye yeni projeler de yapmak lazım.
Bunları yapmak çok zor değil buna en güzel örnek vereceğim stadlar Emirates ve Bilbao stadları olur. Bu düzeni yapmak çok zor değil. Umarım bunu yaparlar.
Bir şeye daha değinmek istiyorum bir an önce bizim stadın kamera açısını üst kattan 1. kata çekmemiz gerekiyor üst kattan sanki dağdan izliyormuş hissi oluşuyor bir çok modern stadda görüntüler 1. kattan veriliyor ve futbolu daha içten yaşatıyor.
![]()
Evdeki ilk mac ne zaman?27 Ağustos'dan resim. iyi gibi görünüyor. Kışın belli olacak ne kadar iyi olduğu. şimdiden olmamış gibi şeyler dememiz yanlış bence.
Ekli dosyayı görüntüle 136708
Twitter @KunGalatasaray kullanıcıdan alıntıdır.
O iş geçti güneş enerji panelleri yerleştirilecek. Attığım videoları izlerseniz sorunu anlayacaksınız ama kimse izlememişHayır bence çatıyı cam yada saydam bir malzeme ile kaplarsak bu sorun ortadan kalkar gibi. Net güneş ışığı almıyor stat maalesef.