Serkan Gündüz
10 Numara!
- 25 Haziran 2019
- 17.725
- 11.635
- 1.473
Zemin 3 maç sonra dağılır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kale arkalarındaki bölüm değişmiş gibi duruyor.koltuklar pürmüzle yakılacak diyorlardı kolpa çıktı galiba hala aynı durumda
Yok lan onu biz uydurduk forumdakoltuklar pürmüzle yakılacak diyorlardı kolpa çıktı galiba hala aynı durumda
yok reis twde kelsel de söylemişti pürmüzle yakılcak diye.Yok lan onu biz uydurduk forumda
Yok bea ilk ben aşağıdaki video denk gelmişti de buraya atmıştım. Hiç öyle bir konu dahi yoktu. Forumdaki espriyi haber yapmışlar adeta.yok reis twde kelsel de söylemişti pürmüzle yakılcak diye.
la biliyorum twde yazmıştı birine ayrıyetten ytde yayında birisi sorunca bu videodaki işlem uygulanacak demişti.Yok bea ilk ben aşağıdaki video denk gelmişti de buraya atmıştım. Hiç öyle bir konu dahi yoktu. Forumdaki espriyi haber yapmışlar adeta.
Bizim koltuklar ilk takıldığında da sanki böyleydi ya. Alevle düzelir mi bilemedim. Bu solanı eski haline getiriyor sankila biliyorum twde yazmıştı birine ayrıyetten ytde yayında birisi sorunca bu videodaki işlem uygulanacak demişti.
yok ya bildiğin kırmızıydı ilk takıldığındaBizim koltuklar ilk takıldığında da sanki böyleydi ya. Alevle düzelir mi bilemedim. Bu solanı eski haline getiriyor sanki
yok ya bildiğin kırmızıydı ilk takıldığında
güzelleşmiş ama hala bi ingiltere ligi seviyesinde değil