Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park | 53.978

Bakalim kiminle anlastik.

Ya qnb ya da qatar air sanki

Bu ay açıklanacaktı Başkan’ın Ağustos ortası yaptığı açıklama bu yöndeydi. Bakalım sürpriz bir firma olacak gibi.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

10 sene olacak hala stadın dış cephesi rezalet betonarme maliyeti de fazla olacağını sanmıyorum düzenlemelerin, boş adamlara milyon eurolar saçarken para gani stad düzenlemesine para yok vizyonsuz yönetimler yüzünden hep

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hadi hayırlısı bakalım, bende Qnb diye tahmin ediyorum.

Stadın dışı rezalet ona söyleyecek birşey yok, ama Burak Elmas en az bizim kadar düşünüyordur bu durumu. Koltuklara uzun yıllar sonra el atan bir yönetim geldi.

-Kapasite arttırımı
-Dış cephe
-Stadın yanına 15 bin kişilik basketbol salonu

Bunların hepsini düşündüklerini ve çabalayacaklarını hissediyorum

Stadin kapasitesini neden büyütmeye calisiyorsunuz? Bu stad kac kere Full cekti seyirci olarak? Sampiyon oldumuz dönem bile her zaman dolmamistir. Ha stadin kapasitesini büyütürler bilet fiyatlarini baya düsürürler o vakit belki full ceker ama suan bu imkansiz
Aynen bizim millette büyük takıntısı var 45bin olmalıydı bence stat şu anki halini bile taş çatlasın 3 4 defa tam doldurduk ki bizim taraftar malum takımına çok bağlı değildir yani tribün anlamında ,şampiyonluk haftala i gelirse doldurur yani 7 8 hafta onun dışında 30binlar bizim ortalamamiz 70 bin diyenler fazla uçmuş yani

17 19 arası stadın doluluğu iyiydi ortalama 40 üstüydü benim bildiğim/gördüğüm

Burak başkanı ve yönetimi gerçekten hem camia hem taraftarın sesini duyuyor yeni tesisler içinde temel atarlarsa dahada güven kazanmış olacaklar sportif anlamdaysa önümüzdeki yıla bu kadroyu geliştirebilecek genç bir hoca getirirse dahada iyi olacak onun dışında şu ana kadar gayet başarılı bir yonetimimiz var

Ali Sami Yen Spor Kompleksi QNB Stadyumu

Sponsor konusunu geçen hafta sormuştum, TT yazıları tribünler de vb silinecek denmişti, anlaşılan herhangi bir sponsor yok demişlerdi geçen hafta itibariyle.

Şu boş beton yığınına dijital tabelalar yerleştirseler bile olur

Bunlar heralde hala kimseyle anlasamadi, secim öncesi verilen stadium Sponsor isi havada kaldi. Ya gercekten hic öyle bir anlasma yoktu yada adamlar tekliflerini geri cekti, bakalim simdi kim gelecek Stad Sponsoru olarak. Eger denilen rakamlarin yanina dahi gelemese Baskan icin baya sikinti olacak.

17 19 arası stadın doluluğu iyiydi ortalama 40 üstüydü benim bildiğim/gördüğüm
Takım potadaysa 40+ olur. Aksi halde 20'lerde kalır. En büyük sebebi stada ulaşım çilesi bence. Kadıköy'de, Beşiktaş'ta insanlar sırf sosyal aktivite olsun diye maça gidebilir. Seyrantepe'de böyle bir kültür oturtmak zor.

IMG_0188.webp

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Geri
Üst Alt