Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 88.950
- 48.279
- 4.933
nazar değmesin de ıslandım bendeBuraya taşımayacağım ama stadyumda olan kişilerin paylaşımlarına denk geliyorum, çim acayip iyi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
nazar değmesin de ıslandım bendeBuraya taşımayacağım ama stadyumda olan kişilerin paylaşımlarına denk geliyorum, çim acayip iyi.
Geçen sene bir ara iş yerinde arkadaşlarla bir kaç kişi konuşurken, 1 arkadaş İstanbul'da bazı yerler için işte farklı şekilde giyinen kişilere jilet atıyorlar gibisinden.Yaşadığımız ülke, demokratik hak olan siyasi görüşe sahip olmanın ötesine geçeli oldu bayağı. İran'da rejimin zulmüne uğrayanlar ile rejim destekçleri arasında siyasi görüş farkı var diyemezsin mesela.
Biz de oraya doğru gidiyoruz. Uçurumun kenarındayız. Karşımızda ise bunu canı gönülden isteyen insanlık düşmanları var. Ben onlara saygı duymam ve öyle değirmenin de suyunu ayrı, ununu ayrı s..
Vaziyetimiz budur Levent kardeşim.
Kesinlikle vardır başka kim yapacak stadı bilen onlarKoreografi'de ua'nın emeği falan yoktur inşallah.
Alakasız o karaografinin stadı bilmekle bir alakası da yok. Vermişlerdi bu işlerle uğraşan birine yaptırmışlardır. Gerisi zaten pankartı çekmek.Kesinlikle vardır başka kim yapacak stadı bilen onlar
Tam çözdük derken bozmasalar bari. Yenilemek için yine yazı beklemesek.Çim işini sonunda çözdük galiba, ligdeki en iyi zemin bizimkisi.