Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park | 53.978

Konudan bağımsız hep hayalini kurduğum organizasyon . Şampiyonluk kutlamaları bu şekilde yapılmalı. Bir kale arkası feda edilebilir. Tüm tribünlerin kutlamaya katılması daha rahat olacaktır. Umarım düşünülür.

Yaşadığımız ülke, demokratik hak olan siyasi görüşe sahip olmanın ötesine geçeli oldu bayağı. İran'da rejimin zulmüne uğrayanlar ile rejim destekçleri arasında siyasi görüş farkı var diyemezsin mesela.
Biz de oraya doğru gidiyoruz. Uçurumun kenarındayız. Karşımızda ise bunu canı gönülden isteyen insanlık düşmanları var. Ben onlara saygı duymam ve öyle değirmenin de suyunu ayrı, ununu ayrı s..
Vaziyetimiz budur Levent kardeşim.
Geçen sene bir ara iş yerinde arkadaşlarla bir kaç kişi konuşurken, 1 arkadaş İstanbul'da bazı yerler için işte farklı şekilde giyinen kişilere jilet atıyorlar gibisinden.

Bende bulunduğum ilçenin diğer yakasında bulunan bir semtten bahsettim. Bazen bazı işler için gitmem gereken ve bu semt bu konu da dışarıdan bakınca İstanbul'da bu tip olayların en yoğun olabileceği semt gibi gözükür ama bir çok kez gittiğimi için biliyorum hiçte alakası yok.

Semt haklının büyük çoğu bu şekilde olsa da her türlü şekilde giyinip dolaşan insanlar var. Üstelik bazı zincir marketler ve bir çok esnaf günümüzde Cuma öğlen arası şovu yaparken, bu semtte cuma öğlen kapatmadan işine devam eden esnaflarda var.

Ha tabi İstanbul'da yaşayıp oralara gidip görmeden (neden gitmediklerini ve "gidemediklerini" çok iyi anlıyorum) yorum yapanların konuşmaları gerçekten manidar.

Ha bir takım olaylar zaten her yerde olan olaylar, burada görünen vakalar da dikkat edildiğinde sapık vakası.

Olimpiyat stadı boşuna mı yapıldı. Gidin orada yapın. Kendileri bile gitmeye üşeniyor oraya herhalde.

Koreografi'de ua'nın emeği falan yoktur inşallah.

Korogrefiyi paylassaniza bi beyler

En azından koyunlar zeminde yaylanmamışlar gördüğüm kadarıyla.

Geri
Üst Alt