- 10 Mart 2013
- 121.623
- 158.416
- 5.068
burada yaşayacak paran olsa kombine de alırsın herhalde ahbapBu evde yaşayıp maçı evden izlediğimi düşündüm. Zehir olurdu sezon herhalde. Tüm gollerden spoiler yerdik.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
burada yaşayacak paran olsa kombine de alırsın herhalde ahbapBu evde yaşayıp maçı evden izlediğimi düşündüm. Zehir olurdu sezon herhalde. Tüm gollerden spoiler yerdik.
@Emre Zeytinli o lüksü yaşatıyor bizlereBu evde yaşayıp maçı evden izlediğimi düşündüm. Zehir olurdu sezon herhalde. Tüm gollerden spoiler yerdik.
Bu sezon bulamadığımdan alamadım. Tek kombineyi dönüyoruz 2 sezondur abimle.burada yaşayacak paran olsa kombine de alırsın herhalde ahbap
Karanlıkta herkes beğeniyor aydınlıkta beğenmeyen çokBeğenmeyen çok ama harika bir stadımız var bence.
Aydınlığına herkes koşar karanlığından bir tek ben kaçmam diyelim o zamanKaranlıkta herkes beğeniyor aydınlıkta beğenmeyen çok
Catida paneller var.Zemine engelse çatıyı komple söksünler. Ramon Sanchez Pizjuan gibi olsun stad. Ya da tamamen ışığı geçiren şeffaf çatı yapılsın. Kısır döngüye girmesin zeminin bozulması durumu.
Nereye sökuyon catiyi oyle fikir mi one surulurZemine engelse çatıyı komple söksünler. Ramon Sanchez Pizjuan gibi olsun stad. Ya da tamamen ışığı geçiren şeffaf çatı yapılsın. Kısır döngüye girmesin zeminin bozulması durumu.
Şeffaf yapılır o zaman. Bir çözüm şart gözüküyor.Catida paneller var.
Mübalağa yaptım. Zemin bu kulüp için en önemli mevzu. Projenin yanlış tasarlandığı da açık. İlk proje şeffaf çatıydı. Toki işi ele alınca bambaşka bir şey yaptı. 2 sezonda 1 zeminde arızalar patlak veriyor.Nereye sökuyon catiyi oyle fikir mi one surulur![]()
Paraya kiyip en son teknoloji ile cimenler kaymak gibi olabilir, ama bizimkiler kesin paraya kiymiyordur. Elin Arabi colun ortasina stat dikiyor suyun olmadigi yerde bizim zeminden on kat daha iyi yapabiliyor. Hersey paraya bakar.Mübalağa yaptım. Zemin bu kulüp için en önemli mevzu. Projenin yanlış tasarlandığı da açık. İlk proje şeffaf çatıydı. Toki işi ele alınca bambaşka bir şey yaptı. 2 sezonda 1 zeminde arızalar patlak veriyor.
Birkaç sene önce zemini tamamen kazıp yeniden yaptılar. Ömrü 2 sene mi sürdüParaya kiyip en son teknoloji ile cimenler kaymak gibi olabilir, ama bizimkiler kesin paraya kiymiyordur. Elin Arabi colun ortasina stat dikiyor suyun olmadigi yerde bizim zeminden on kat daha iyi yapabiliyor. Hersey paraya bakar.
Real Madrid sehrin ortasindaki stadi 95 bin kisilik kapasiteye cikartti ve onlarin catisi bizimkinden daha yuksek bir hale sahip. En son teknoloji ile zemini katlama sistemi ile bakima aliyorlar. Bizimkiler de paraya kiymali baska turlu cozulmez cunku.
Valla 1 topçu az alsınlar zemine versinler o parayı derim. Biz bunu düşünüyorsak yetkililer de düşünüyordur umarım. Molde maçında zemin çok kötüydü bu da fotosu;Paraya kiyip en son teknoloji ile cimenler kaymak gibi olabilir, ama bizimkiler kesin paraya kiymiyordur. Elin Arabi colun ortasina stat dikiyor suyun olmadigi yerde bizim zeminden on kat daha iyi yapabiliyor. Hersey paraya bakar.
Real Madrid sehrin ortasindaki stadi 95 bin kisiyi cikartti ve onlarin catisi bizimden daha yuksek bir hale sahip. En son teknoloji ile zemini katlama sistemi ile bakima aliyorlar. Bizimkiler de paraya kiymali baska turlu cozulmez cunku.
Sorun zeminin kendisi degil. Stadin konumu yanlis bir defa, ayrica tepelik yuksek bir yerde. Arkadasin dedigi gibi ilk tasarimda catiyi seffaf yapacaklardi sonra bu projede degisiklige ugradi.Birkaç sene önce zemini tamamen kazıp yeniden yaptılar. Ömrü 2 sene mi sürdü