Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park | 53.978

Sorun zeminin kendisi degil. Stadin konumu yanlis bir defa, ayrica tepelik yuksek bir yerde. Arkadasin dedigi gibi ilk tasarimda catiyi seffaf yapacaklardi sonra bu projede degisiklige ugradi.

Ama ona ragmen daha iyi zemin yapilabilir ve duzeltilebilir demek istiyorum ama bu parayla alakali bir sey. Paraya kiyip en son teknolojik aletleri getirmeleri gerek, ayrica su yapay isik sistemi cok masrafli birsey diyorlar ama mecbur alip baktirmaliyiz , 365 gun boyunca masrafi neyse yapilacak artik bu.
şurdan yola çıkıyorum - real madrid tabiri caizse hayvan gibi stad yaptı- 50 tane organizsyon yapacak edecek. onunda çaıtısında düdük kadar açıklık var / şeffaf değil. ama adamlar halı gibi bakacak ona.

orda neyse burdada o yapılması lazım. ben 1 fubtolcu maaşından daha pahalı işler olduğunu tam olarak düşünmüyorum işin açıkçası.

Unutulan ve muhtemelende hesapta olamayn bir faktör - dünya en sıcak yaz ayını geçirdi bu sene. ufakta olsa etkisi olmuştur eğer doğru tartılmamışsa bu iş. (benim bile apartman şantiyelerine diktirdiğim börtü böcek 2 gün ilgilenme - kuruyup gidenler oldu)

Zemin işi paradan değil de plansızlıktan çözülmüyor. O kadar vurdumduymaz maalesef stad sorumlusu. Bunu hoparlörlerin düzeltilmesi sürecinde de gördük. Profesyonel bir şirkete emanet edilmeli artık bu groundskeeping işi. En son liseli bi herif yapıyodu diye anımsıyorum. O da networking ve caka satmak için kullanıyor herhalde mevkisini, ülkemizdeki herkes gibi

Bize katlanır saha lazım değil ki. Retractable falan olmasına da gerek yok konser yapıp ekstra para falan kovalama işleri bitti. Konsere uygun bir stadyum değil

Kaliteli zemin için ekipman lazım özellikle çim için en önemli 2 koşul var biri Güneş diğeri Rüzgar.

1- Stadın konumu doğru ya da yanlış olsa bile dünyanın her yerinde kullanılıyor üstü açık saha olmadığı için güneş panelleri gerekiyor zaten bunu bir şekilde yapıyoruz. Olimpiyat veya Kasımpaşa stadının çimlerinin güzel olması direk tüm zeminin güneşi ve havayı kusursuz şekilde almasından kaynaklanıyor.

2- Rüzgar o da en az güneş kadar önemli çünkü toprağın havalanması lazım 4 tarafı kapalı bir stadyum olduğu için rüzgar konusu sorunlu ekipmansız çözümü yok. Bildiğim kadarıyla bizim stadyumda rüzgarla ilgili hiçbir ekipman yok.

Mevcut şartlarda bizim stada büyük rüzgar türbünleri de lazım ki çim ve toprak hava aslın daha da verimli iyi bir zeminimiz olsun.

Şu koltuklardaki yazılara neden bunun gibi gölge kabartması yapılmıyor acaba. Estetik açıdan çok fazla arıza var bizim statta.
gsgsgs.webp

Şu koltuklardaki yazılara neden bunun gibi gölge kabartması yapılmıyor acaba. Estetik açıdan çok fazla arıza var bizim statta.
Ekli dosyayı görüntüle 220040
Bu dediğiniz çok basit rahatlıkla yapılabilir hatta yapılmasıda gerek direk koltuk boyamayla da yapılır ama şuna eminim yönetimden bazı kişiler başlı başına bir çok şeyi düşünüyordur bu kapasite bize yetmiyor seneye belki stad içi değişimleri seneye görürüz kapasiteyi 62.500-65.000 aralığına çıkarmak için düşünüyorlardır.

Bu stat müdürü kim ise daha önce kovulmuş bu sene tekrar göreve getirilmiş diyorlardı. Kim ne rant sağlıyor acaba

bu zeminin sorumlusu hala görevinde ise yazıklar olsun o kadar yatırım yap patates tarlasında oyna

Uzaktan hali gibi duruyor , yakin cekim olunca gercek ortaya cikiyor. Artik bu zemin sorununa daha prof insanlar getirilmeli. Yakismiyor bizim gibi takima, birde CL maclarina cikiyoruz , iyice yipranir artik zemin.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt