Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park | 53.978

Belli maça gelmeyenlerin kombinesi iptal edilsin. Geri kalanlar kombinesini yenilesin. Kalan koltuklar bilet olarak satılsın. Belki 7500 kombine satılabilir.

Rakip takimlari da 50 bin taraftarla beraber motive ediyor. Adamlar bize karsi daha iştahli oynuyorlar

Euro 2032 stadları arasında stadımızın yer alacağını düşünüyorum.(olimpiyat harici kapasitesi en yüksek stadyum olduğu için ) Turnuva için o tarihte 20 yıllık bir stadda olacağını düşünürsek bakım ve kapasite arttırımı gibi çalışmalar yapılabilir diye düşünüyorum

Euro 2032 stadları arasında stadımızın yer alacağını düşünüyorum.(olimpiyat harici kapasitesi en yüksek stadyum olduğu için ) Turnuva için o tarihte 20 yıllık bir stadda olacağını düşünürsek bakım ve kapasite arttırımı gibi çalışmalar yapılabilir diye düşünüyorum
Eğer final italyada olursa bizim stad olur.

Final TRde olursa olmayabilir muhtemelen beştaş stadı ile olimpiyat seçilir

besiktas stadi ne alaka, listede bile yok zaten

Beşiktaş'ın zaten listede yok kapasiteden dolayı olsa gerek. Eğer Final bizde olacaksa Rams ve Atatürk Olimpiyat listede olur, final İtalya'da ise Rams ve Ülker'de listede olur. Rams kesin listede olur o zamana kadar bakım yeni koltuklar ve yeni koltuk dizilimi derken kapasitesi de 64 bine çıkartılır.

Bizim stad kapasiteden dolayı her türlü olur final italyada olursa olimpiyat olmaz. Final bizde olimpiyatda olur. Bjk stadı kapasitesinden dolayı düşünülmüyordur zaten. Bizim stad dışında fb ile bjk nin arasında seçim yaparlar.

Bizim stad kapasiteden dolayı her türlü olur final italyada olursa olimpiyat olmaz. Final bizde olimpiyatda olur. Bjk stadı kapasitesinden dolayı düşünülmüyordur zaten. Bizim stad dışında fb ile bjk nin arasında seçim yaparlar.
Fbnin stad çöp tribünlerin kafasını ellerini görüyoruz

Euro 2032'de alındığına göre TFF ve Spor bakanlığı koltuk dizilimleriyle kapasiteyi 62.500'e çıkarmaya artık hayır demez hatta işlerine gelecektir. Bir an önce gerekli projelendirme sürecine başlamak lazım onay alınıp koltuk siparişlerini verip seneye yetiştirebiliriz +10.000 koltuk sadece kapasitenin artmasının yanında aynı zamanda da yüksek bir gelir sağlar.

Euro 2032'de alındığına göre TFF ve Spor bakanlığı koltuk dizilimleriyle kapasiteyi 62.500'e çıkarmaya artık hayır demez hatta işlerine gelecektir. Bir an önce gerekli projelendirme sürecine başlamak lazım onay alınıp koltuk siparişlerini verip seneye yetiştirebiliriz +10.000 koltuk sadece kapasitenin artmasının yanında aynı zamanda da yüksek bir gelir sağlar.
Umarım seni kale arkasında görmek nasip olur!!

Stadın dış ve iç cephesinde yenileme talep edelim. Katar stadyumları gibi bir stad yapsınlar. Kapasite büyütülsün.

Bizim stadın misafir tribünü kaoasitesi bana fazla geliyor sanki fazladan kapasite ayırmışız gibi

Portatif sınırlar çizilerek gelen misafir seyircisine göre fazla bilet satılabilir.

Bizim stadın misafir tribünü bana fazla geliyor sanki fazladan kapasite ayırmışız gibi

Portatif sınırlar çizilerek gelen misafir seyircisine göre fazla bilet satılabilir.
TFF yönetmeliğinde minimum %5 şartı var onun altına düşülemiyor serbest bıraktıları sınırsa %5-30 arası yani en fazla %30'a kadar misafir takıma verilebiliyor. Keşke öyle bir sistem olsa ama pek mümkün değil gibi...

Geri
Üst Alt