Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park | 53.978

kapasite arttırma zor iş degil ,tribünleri aşagıya indirme gayet mantıklı ama bunu yapmak icin para harcamak lazım.

Yav biz merdiven boşluğu falan diyoruz ama yapılabilir birşey mi bu? Yani şu açıdan soruyorum bahsettiğimiz gibi kolay bir uygulama ise yapılırdı şu ana kadar diye düşünüyorum. Avrupa maçlarında 65 bin yap yine dolar o stadyum izin almak falan mı zor acaba?

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY
Yapılabilir bir şey çünkü sezon başı kapasite 50 bin idi, düzenleme ile 53700 oldu. Her türlü 60 bini alır burası

Tek çare o gibi gözüküyor sıkışık ve düzenli koltuklara geçiş yapmak aslında izinler alınıp parça parça sezon içinde bile geçiş yapılabilir ama uğraşılması lazım daha Kemerburgaz'a bile geçemedik bu yönetim bunu becerebilmesi imkansıza yakın gibi geliyor.

Şu tarz bir düzende rahatlıkla 62.500-65.000 arasında oluyoruz ama konu Galatasaray adası olsa anında reaksiyon alanlar konu stad olunca umurlarında bile olmuyor.
98.jpg

244804.jpg
Yav bu projenin hiçbir maliyeti yok çünkü anında bir Avrupa maçında nakite döneceksin, yukarıdaki arkadaşın dediği gibi ada için falan olsa anında yapılırdı

Tek çare o gibi gözüküyor sıkışık ve düzenli koltuklara geçiş yapmak aslında izinler alınıp parça parça sezon içinde bile geçiş yapılabilir ama uğraşılması lazım daha Kemerburgaz'a bile geçemedik bu yönetim bunu becerebilmesi imkansıza yakın gibi geliyor.

Şu tarz bir düzende rahatlıkla 62.500-65.000 arasında oluyoruz ama konu Galatasaray adası olsa anında reaksiyon alanlar konu stad olunca umurlarında bile olmuyor.
98.jpg

244804.jpg
Sen kendini kimlerle kıyaslıyorsun. adamlar futbol ülkesi. daha biz çimleri bile fotosentez yaptırıp sağlıklı şekilde bakamıyoruz. ot nefes alsın diye ışık tutuyoruz yine olmuyor. Bu yönetim çimlere adam gibi baksın, osimen başta olmak üzere futbolcularımız sakatlanmasın ben bu yönetimi başarılı sayarım

Stadyumun maksimum kapasitesi bu istediğiniz kadar koltuklari saga sola cevirin birsey degismez. Fizik diye bir gercek var, koltuklari söksen bile yetiskin bir insanin omuz mesafesi zaten o alanı işgal ediyor. Yani koltuksuz olunca seyirci ufalacak mı?

Geri
Üst Alt