Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park | 53.978

1000118363.webp

Hem saha maf olacak hemde belki kötu sonuclar alacagiz. Hay sizin gibi yönetime..

Çıkıp yetkili biri jet hızında süreç şöyle şöyle şunu yapıyoruz zemin ile alakalı neden demiyor anlamıyorum. Olayın içeriğinden tekniğinden anlamayan insanların durumu sorgulaması çok normal.

Bir çatı kaç para, koskoca gs sponsor falan bulup yaptıramıyor mu şunu. Çatımız kapanır olsa şimdi hiçbir dert olmayacaktı

Bir çatı kaç para, koskoca gs sponsor falan bulup yaptıramıyor mu şunu. Çatımız kapanır olsa şimdi hiçbir dert olmayacaktı
O çatı için Aysal zamanı bir çalışma yapılmıştı ve sağlıklı değil denmişti diye hatırlıyorum bir de zemin için daha da kötü olur deniyordu. Bu stad yapılırken çatısı ilk projedeki gibi şeffaf yapılmadığı için. Ondan sonra yapılamayacağı için güneş enerji panelleri işi yapıldı.

Niye güneş panelleri tamamen engel mi oluyor. İsteseler hallederler de kime ne anlatıyoruz bizim yönetim iş gördü mü kaçar. Zemini yazın değiştirmeye üşenen adamlar
Bu stada daha olmuyor artik, 30 sene sonra yeni stadyum falan yapmaya kalkarlarsa belki o zaman akil edebilirler.

O çatı için Aysal zamanı bir çalışma yapılmıştı ve sağlıklı değil denmişti diye hatırlıyorum bir de zemin için daha da kötü olur deniyordu. Bu stad yapılırken çatısı ilk projedeki gibi şeffaf yapılmadığı için. Ondan sonra yapılamayacağı için güneş enerji panelleri işi yapıldı.
Zemine bir etkisi olması mantıksız çünkü açık halde olacak zaten yağışlı maç dışında. Paneller belki engeldir ama isteseler onu da çözerler bir şekilde. Üşenip vazgeçtiler kesin kılıf bulmuşlardır ondan sonra

Geri
Üst Alt