Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park | 53.978

kale arkaları ayakta olmalı, kale arkasında olup da oturan adam görmedim.

stadın içi aydı dönem yapılan juventus stadına benziyor o da 41.500 kişilik.

şöyle 65.000 yaparsak kapasiteyi yeterli olur.

ambiyansı atmosferi muhteşem bi stad, yükselişe geçmemize büyük katkısı oldu.

kale arkaları ayakta olmalı, kale arkasında olup da oturan adam görmedim.

stadın içi aydı dönem yapılan juventus stadına benziyor o da 41.500 kişilik.

şöyle 65.000 yaparsak kapasiteyi yeterli olur.

ambiyansı atmosferi muhteşem bi stad, yükselişe geçmemize büyük katkısı oldu.
Onun içinde Bjk, Fb ve Gs herkes başvurdu ama izin çıkmadı daha. İzin çıksa yapacaklar hemen.

Basın tribünü geniş ve ferah olmalı. Onları foto muhabirlerin olduğu yere atalım veya tvden izlesinler

Gs'nin en önemli projesi olan ayakta seyirci iznini alabilirse gs efsanesi ali başkan çok iyi olur. Bizim yönetim izin alamamıştı

Kaç kere anlattık ya, o anca 20-25 yıl sonra komple yeni stadyum falan yapılırsa mümkün. Öyle 15-20k artış mevcut stadyumda mümkün değildir.
40 senede stad yıkıp yeni yapmak baya lüks geldi :)

Sonra bir baktım Ali Sami yen kaç sene kullanılmış diye. 1964ten 2011e 47 sene dayanmış. Demek ki 50 senede yenisi yapılacaksa 2060 yılında kapasite sorunumuz bitmiş olacak inşallah.

Ben de ölmez yaşarsam 75 yaşında yeni stadı görürüm.

Kombineler çıktığı gibi satılıyorsa demek ki fiyatlar düşüktür.

Napoli maçının bilet fiyatlarına söylenmişler ama asıl kombineler çok ucuza gidiyor.

Kulübün iyiliği için kombine fiyatlarında maksimum verimi yakalamamız lazım. Bu fiyat işine bir ayar çekmek gerekiyor.

Kombineler çıktığı gibi satılıyorsa demek ki fiyatlar düşüktür.

Napoli maçının bilet fiyatlarına söylenmişler ama asıl kombineler çok ucuza gidiyor.

Kulübün iyiliği için kombine fiyatlarında maksimum verimi yakalamamız lazım. Bu fiyat işine bir ayar çekmek gerekiyor.
O kadar denemez ya, az buz degildi acikcasi kombineler.

Hatta ekonomik olarak rahat takilan bir kac tanidigim var VIP delerdi 5 yildir, ust kata gecmisler bu sene artik.

Cikis noktani anlamdim ama birazda ulke gercekleri var.

ucuz falan değil kombineler

şampiyonluk maçında kale arkası 10K olsa yine satılır bu ucuz anlamına gelmez ki, talep çok fazla.

Fiyat ne olursa olsun satılacak sonuçta ama fırsatçılık da yapmamak lazım.

Lazio maçında kombineler geçerli değil mesela hoş bi davranış değil

ucuz falan değil kombineler

şampiyonluk maçında kale arkası 10K olsa yine satılır bu ucuz anlamına gelmez ki, talep çok fazla.

Fiyat ne olursa olsun satılacak sonuçta ama fırsatçılık da yapmamak lazım.

Lazio maçında kombineler geçerli değil mesela hoş bi davranış değil
Buna katiliyorum, osi transferinden sonra ozel forma vs ok ama kombine almis adami kabul etmemek ayip olmus epey.

Almis olsam laf ederdim yonetime baya.

Cazibe arttirmak icinde osimhen eventi koydular zaten, bir kismi bos kalmasi muhtemel bence

Bu stada en fazla kale arkalari koltuk kaldirirsin, birde diger koltuklarini daraltirsin okadar , daha fazlasini beklemeyin. Stad yapilikrene düsüneceklerdi bunu artik cok gec

Tüm koltukları kaldırın, kimse oturmasın.

Bu stada en fazla kale arkalari koltuk kaldirirsin, birde diger koltuklarini daraltirsin okadar , daha fazlasini beklemeyin. Stad yapilikrene düsüneceklerdi bunu artik cok gec
Aynen bu- bir formul var ama kombine parasi verenlere biraz haksizlik.

Mevcut koltuklari sokup, atiyorum 60 cm de bir koyduysan misal genis degilde daracik oturak gibi "koltuk" koyarak daraltio.her blokta belki 70-100 kisi zorlarsin.

Ama maca gidipte eski samiyen usulu mac genelinde yan durup dipsibe durmak problem olabiir. (Belki kale arkasi alt katta yapilabilir gerci)

Insanlar coluk cocuguyla gliyor sonucta, onlar icin guzel olmaz. Belli bir yere kadar konfor lazim. Emin degilim ama yonetmelik bile olabilir bu konuda zaten

O kadar denemez ya, az buz degildi acikcasi kombineler.

Hatta ekonomik olarak rahat takilan bir kac tanidigim var VIP delerdi 5 yildir, ust kata gecmisler bu sene artik.

Cikis noktani anlamdim ama birazda ulke gercekleri var.
Optimum fayda.

Bir esnaf ürünü dükkanda satabildigi en yüksek fiyata satabilmeli. Çok ucuz olursa gereksiz kalabalık olur. Pahalı olursa dükkan boş kalır.

Optimum faydayı yakaladık mı bunu irdelemek gerekiyor.

Optimum fayda.

Bir esnaf ürünü dükkanda satabildigi en yüksek fiyata satabilmeli. Çok ucuz olursa gereksiz kalabalık olur. Pahalı olursa dükkan boş kalır.

Optimum faydayı yakaladık mı bunu irdelemek gerekiyor.
hocam o mantıkta 250 TL ye kahve satan yerde full oluyor baktığında. ekonomik ortam saçmasapan şu an.

zaten gayet iyi gelir var - fazlasını zorlanmamalı, zaten önümüzdeki sene gene saçma artış olabilir kurlar falan nereye gider belli olmaz.

sonra birde "bu ne biçim taraftar oturuyor " moduda oluyor.

xdfchgvbj.webp

buna ucuz diyebilir misin ? 17 lig + 4/6 avrupa + 5 kupadan :20-22 maç makismum - 1000 TL ortalamaya geliyor neredeyse en ucuzu, ki kombine bu.

arttırsan gene satar tabi ama talep fazlalığını biraz suistimal etmek olur gibime geliyor benim.

Yeni skorboard 1-2 maç sonraya kalabilirmiş sanırım milli arada yapılacak. Ledler ilk resmi maçta olacakmış. Marka olarak Philips dedi yanlış duymadıysam Cibara.

Geri
Üst Alt