Volkan Aslan
Aslan Üye
- 29 Haziran 2009
- 7.971
- 8.299
- 2.368
Kat arası led reklam panoları geri gelmiş sanırım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Genelde reklamlar olur.Pankart işini biraz baltalayacak ama umuyorum ki 3 metrede bir görsel tekrarı değilde uzun uzun animasyonlu işler görürüz.
reklamlardan bahsediyorum zaten animasyonlu derken - EPL ye falan baktığında nerdeyse yarı saha kadar reklam dönüyor. Ki kendi store ve bilet reklamıda salıyorlar (Okunabilir oluyor vede) - onlar saha kenarı biliyorum tabide ...Genelde reklamlar olur.
Zamanla bu şekil gelişir ama şu anda o kadar iyi olacağını sanmıyorum.reklamlardan bahsediyorum zaten animasyonlu derken - EPL ye falan baktığında nerdeyse yarı saha kadar reklam dönüyor. Ki kendi store ve bilet reklamıda salıyorlar (Okunabilir oluyor vede) - onlar saha kenarı biliyorum tabide ...
bizde attım şimdi 3 metrede bir PUMA PUMA PUMA PUMA diye şerit görürsek çirkin olur.
gollerde , kadrolarda zaten baya coşması lazım animasyon olarak - aradaki boşlukta var alt ledden üst lede kayan görseller bilmemne.
sık sık tekrar eden reklam tabelası görüntü olmasında işte.
Kapasite için en basit en mantıklı çözüm ayakta seyirci. Bu işin hızlanması için bir yönetici görevlendirilmeli. 65k ya ulaşabiliriz böylelikle
çıkış mantığım şu çünkü- kimin röportajıydı ya da bir şeydi - reklamın zaten pano adedi vs gibiden ziyade panolarda aldığı süre üzerinden imiş fiyatlamalar ya.Zamanla bu şekil gelişir ama şu anda o kadar iyi olacağını sanmıyorum.
Çalışılıyor gibi 3 katman olacak denildiHemen üst katında da panel olacak mı?
Olacak olması lazım. Lig maçında göreceğiz o maça yetişecek dedi Kavukçu. Skorbord ise milli arada büyük ihtimalle.Hemen üst katında da panel olacak mı?
Skorboarda bişeyler yaptılar sanırım ama emin değilimOlacak olması lazım. Lig maçında göreceğiz o maça yetişecek dedi Kavukçu. Skorbord ise milli arada büyük ihtimalle.
Komple değişip, büyütecekler diye haberler vardı, siparişler verildi diye. Zeminden dolayı da milli ara diye tahmin ediyorum.Skorboarda bişeyler yaptılar sanırım ama emin değilim
Aynen doğru büyüteceklerdi boyut değişmemiş henüzKomple değişip, büyütecekler diye haberler vardı, siparişler verildi diye. Zeminden dolayı da milli ara diye tahmin ediyorum.
18bin tl yaparsan dolmaz. Sezon içerisinde 1 tane bilet bulamazsınBence koltuklar genisletilip sayısı 40.000e düşürülebilir, dolmuyor![]()
Yok yahu, hazırlık maçı için fazla bile, ben öyle söyleyenlere takıldım sadece.18bin tl yaparsan dolmaz. Sezon içerisinde 1 tane bilet bulamazsın