Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park | 53.978

Genelde reklamlar olur.
reklamlardan bahsediyorum zaten animasyonlu derken - EPL ye falan baktığında nerdeyse yarı saha kadar reklam dönüyor. Ki kendi store ve bilet reklamıda salıyorlar (Okunabilir oluyor vede) - onlar saha kenarı biliyorum tabide ...

bizde attım şimdi 3 metrede bir PUMA PUMA PUMA PUMA diye şerit görürsek çirkin olur.

gollerde , kadrolarda zaten baya coşması lazım animasyon olarak - aradaki boşlukta var alt ledden üst lede kayan görseller bilmemne.

sık sık tekrar eden reklam tabelası görüntü olmasında işte.

Kapasite için en basit en mantıklı çözüm ayakta seyirci. Bu işin hızlanması için bir yönetici görevlendirilmeli. 65k ya ulaşabiliriz böylelikle

reklamlardan bahsediyorum zaten animasyonlu derken - EPL ye falan baktığında nerdeyse yarı saha kadar reklam dönüyor. Ki kendi store ve bilet reklamıda salıyorlar (Okunabilir oluyor vede) - onlar saha kenarı biliyorum tabide ...

bizde attım şimdi 3 metrede bir PUMA PUMA PUMA PUMA diye şerit görürsek çirkin olur.

gollerde , kadrolarda zaten baya coşması lazım animasyon olarak - aradaki boşlukta var alt ledden üst lede kayan görseller bilmemne.

sık sık tekrar eden reklam tabelası görüntü olmasında işte.
Zamanla bu şekil gelişir ama şu anda o kadar iyi olacağını sanmıyorum.

Kapasite için en basit en mantıklı çözüm ayakta seyirci. Bu işin hızlanması için bir yönetici görevlendirilmeli. 65k ya ulaşabiliriz böylelikle

Ali başkan gs'nin en büyük projesini gerçeğe çeviriyor demek ha. Bizim yönetim yıllarca uğraştı izin vermediler, adamın tek lafıyla çalışmalar başlamış

Zamanla bu şekil gelişir ama şu anda o kadar iyi olacağını sanmıyorum.
çıkış mantığım şu çünkü- kimin röportajıydı ya da bir şeydi - reklamın zaten pano adedi vs gibiden ziyade panolarda aldığı süre üzerinden imiş fiyatlamalar ya.

adamlardan da rica edersin şu formattagüzel animasyon ayarla yolla bana diye ne bileyim.

Bence koltuklar genisletilip sayısı 40.000e düşürülebilir, dolmuyor😄

Geri
Üst Alt