Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park | 53.978

Bu foto anlamsız şu an bakım çalışmaları yapılmıyor mu? Sorunlu bölgeler özellikle çıkarılıp işlem yapılıyor gibi daha çok. O yüzden bu foto üzerinden yorum yapamayız. Şöyle bir yorum yapılabilir zaman ve fırsat varken komple çimin değişimi daha sağlıklı ve daha doğru olmaz mı? Sorulması gereken soru bu.

Son maçta zemin bu kadar kötü değildi. Bunlar eski tarihli aynı fotoyu time'a atıp etkileşim kasmaya çalışıyor gibi geliyor bana. Aynı şeyi yaptığını düşündüğüm birkaç hesap daha var.

Zemini bu arada değiştireceklerdi

Anlaşılan vazgeçmişler

Beceriksizler

Zemin tabi bu durumda olmayacak yeni hibrit çim çakımı yapıldı kum serildi bunu biliyorum yakındanda gördüm ama demek istediğim sürekli aynı şeyi yapıyoruz şunu komple değiştirmedik 2-3 aydır boş boş durdu saha? Ayrıca bu sefer bahane kurak geçti deniyor ulan o zmaan yıllalrdır neden güneş almıyor diyordunuz?? Yapay güneş ışığı veriyoruz sürekli? Vlaa bıktk kayseri k paşa bile çözmüş işi bıktık artık..

şu stada PL takımlarının anlaşma yaptığı firma kim ise onu getirin abicim

ha yine olmuyorsa stadın altına kızak sistemi yaptırın zemin dışarı çıksın

Zemin tabi bu durumda olmayacak yeni hibrit çim çakımı yapıldı kum serildi bunu biliyorum yakındanda gördüm ama demek istediğim sürekli aynı şeyi yapıyoruz şunu komple değiştirmedik 2-3 aydır boş boş durdu saha? Ayrıca bu sefer bahane kurak geçti deniyor ulan o zmaan yıllalrdır neden güneş almıyor diyordunuz?? Yapay güneş ışığı veriyoruz sürekli? Vlaa bıktk kayseri k paşa bile çözmüş işi bıktık artık..
Kurak geçti diye bahane yok. Aşırı sıcak olarak bahane var, aşırı sıcak kökleri yakmış ve hibriti etkilemiş. O yüzden tekrar hibrit çakma işlemi falan yapıldı anladığım kadarıyla. Burada asıl sorun bunu yapıp iyileşmesini beklemektense çimi komple değiştirmek sorunu net olarak çözmez mi? Asıl soru bu çimi komple değiştirmek konusunda zaman vb. gibi sorun yoksa ki 1 haftada tamamlanıyor deniyordu bunu yapmak daha net ve kesin bir çözüm gibi gözüküyorken ekstra düzeltmeye çalışmak için zaman harcamak yanlış yol gibi.

1 adam az alın şu soktuğumun zemini düzgün olsun ya

allahın iş bilmez rezil herifleri hiçbir bahane kabul edilemez yok sıcakmış bilmemneymiş

Kurak geçti diye bahane yok. Aşırı sıcak olarak bahane var, aşırı sıcak kökleri yakmış ve hibriti etkilemiş. O yüzden tekrar hibrit çakma işlemi falan yapıldı anladığım kadarıyla. Burada asıl sorun bunu yapıp iyileşmesini beklemektense çimi komple değiştirmek sorunu net olarak çözmez mi? Asıl soru bu çimi komple değiştirmek konusunda zaman vb. gibi sorun yoksa ki 1 haftada tamamlanıyor deniyordu bunu yapmak daha net ve kesin bir çözüm gibi gözüküyorken ekstra düzeltmeye çalışmak için zaman harcamak yanlış yol gibi.

Bende aynı şeyi yazdım sanki 2 dir beni alıntılarak cvp veriyorsunda ?bende koca yaz boşa gitti neden sıfırdan değiştirmiyoruz diyorum zaten ?

Abi yok mu bunun çaresi çözümü kimse uğraşmıyor mu bu işle yaa şu hale bak

Şunun gibi ara ekim ve kumlama işlemi yapılmış.
bi sakin olun, öyle zemin mi olur

d2f227d2d3cee4f601972dec0ce8f6cf.jpg

yillardir ayni b*k
200+ milyonluk kadro degerine bunu layık görenler utansın

Geri
Üst Alt