Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park | 53.978

hocam karşısına siyah fon asılsa projeksiyon ile yansıtılsa daha ucuz olmaz mı?
Ucuz neden olsun hocam? Bilet fiyatları ortada iyi hizmet vermeliler. Havalar soğuyor illa ısıtıcılarda da daha yeni ve gelişmişleri çıkmıştır. Isıtıcılarda yenilenmeli ve daha etkili şekilde yapılmalı.

Hatta gönül böyle bir skorboard ister demir kirişleri komple kapatan. Lakin bunun oluru yok sanırım yada fazla çılgın bir para gerekir.

4 bir yanı sponsorlarla donatılmalı 2-3 milyon € su var 4 kenarının da

Ne skorbordmuş be kardeşim ehemmiyeti oldukça düşük bi husus

1763640265031.webp

Tek korkum skorboardun bize uğursuz gelme ihtimali olur. ne güzel yenilgisiz giriyorduk abi bu tarz seriler yakaladığında ilk 11 , yedekleri , oturduğun yeri falan hiç birşeyi değiştrimemen lazmı.
uğurun kaçarsa sittin sene toplayamazsın

1763653520030.webp

RAMS Park'ın yeni skorbordu takıldı ve denemeleri yapıldı.

🔸 Galatasaray, stadyuma daha önce yerleştirilen LED panoların yanı sıra, yeni skorboard üzerinden de sponsorluk anlaşmaları yaparak bu projeden de toplamda 10 milyon Euro gelir elde etmeyi hedefliyor.

🔸 Bu bağlamda yenilenen skorbordda sponsor firmaların logolarına da yer verilecek.

🔸 RAMS Park'ta eski skorbord 80 metrekareyken yeni takılan skorbordun boyutu ise 240 metrekare.

@canbedell

Reklam geliri olayi tabii ki mantikli ve olmali fakat su gorsele gore konusursak X vir reklam kulup logosu kadar olmaz, olmamali.

Proporsiyonda dev hatalar var.

Bu yuzden animasyonlu isler lazim, sace logoyu koy sagdan sola gitsin degil. Mac icinde oyun durunca vs teklam atabilirsin 3 4 saniye araya misal, ya da devre arasi mac sonu. O kadar alanda eski skorborddaki kadar skor ve logolar olcaksa kotu olur.

Dev gibi skorbord taktık reklam panosu olarak kullandık olmaz

Takımımızın logosu daha büyük ve skorun puntoları daha büyük olmalı yoksa iş amacından şaşar. Öncelik skor yan iş reklam. Ayrıca görsel olarak da iyi bir dizayn hatta animatik bir şeyler yapılmalı.

Skor Kadıköyden görülmeli aksi taktirde emek boşa gider

Neyse hazır gelmişken şu çimleri bi daha biçelim
Classic Film Yokohama GIF by Turner Classic Movies

Son düzenleme:
Skorbord tam faaliyete geçsin bakalım, neler düşünülmüş göreceğiz.

Skorboard işinde amaç ekstra reklam geliriyse çok mantıklı olmuş.
Liver maçında maça konsantreydim ondan dikkat etmedim ama skorboard'da reklam oluyor mu hiç bizde maç esnasında?

Mesela bizim burada maç esnasında reklam yapıyorlar skorboard'da. Atıyorum birisi sarı kart görüyor takımdan, onu skorboard'da yansıtmadan önce sponsorlardan birisinin logosunu veya animasyonunu koyuyorlar. Ya da biri sakatlandı mı bu fırsatı da reklam için skorboard'da kullanıyorlar. Ya da uzatma dakikalarını yansıtmadan önce tiktaktiktak diye saat sesi geliyor başka bir markanın logosu veya animasyonu çıkıyor uzatma süresi yansıtılmasan önce.

Türkiye'de olmaz ama bundesliga takımlarının bira sponsorları sezon boyunca iç sahada atılan her gol için belirli miktarda bedava bira dağıtıyor. Atıyorum mesela 1 gol = 100l bira. Sonra bunu her maç anons ediyorlar bugün x marka ile 200l falan dahil oldu diye. Sezonun son iç saha maçında da toplanan miktar ne kadarsa atıyorum 40 gol atılmış yani 4000l bira bedava dağıtılıyor taraftarlara. Bunu dediğim normal meşrubatlarla da yapilabilir Türkiye'de mesela.

Reklam parası için aslında çok örnekler var ama işte yapacak adam lazım.

Geri
Üst Alt