Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park | 53.978

Classic Film Yokohama GIF by Turner Classic Movies

koltuklar çok rahatsız kapasite 30bine düşsün daha premium koltuklar eklensin ve hizmet kalitesi artsın. zaten televizyonda izlemek yarı bedava sayılır herkes stada gelecek diye bir şey yok. bilet fiyatlarını x10 yapabiliriz böylece.

Demekki olabiliyormuş. Biz de 5 bin artsak zaten 60bin olacağız.

Kale arkasında oturanı hiç görmedim herkes ayakta zaten formalite icabı koltuk konuyor

Ayrıca kale arkasındaki teller kalkmalı

Demekki olabiliyormuş. Biz de 5 bin artsak zaten 60bin olacağız.

Kale arkasında oturanı hiç görmedim herkes ayakta zaten formalite icabı koltuk konuyor

Ayrıca kale arkasındaki teller kalkmalı

Bunlar tel örgüyü kaldırıyor, koltuk aralarını kısaltarak kapasiteyi arttırıyor bizim pasif yönetim yine yalan bahanelerle iş yapmaktan kaçıyor. Sana sürekli hayır diyen yetkililer bunlara sürekli evet diyorsa sorun sendedir.

Her sene kapasite artsın diye tırmalıyoruz. Ya bu yönetim cidden ömür törpüsü gibi

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Her sene kapasite artsın diye tırmalıyoruz. Ya bu yönetim cidden ömür törpüsü gibi

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Uefa izin vermiyor, valilik izin vermiyor, mimar izin vermiyor, çimlere çok güneş vuruyor, rüzgar esmiyor. Bunlarda işten kaçmak için bahane bitmez, gerçekten isteyen adam için bunlar çözülemeyecek sorunlar değil. bunlar istiyor ki hiç kendimizi yormayalım, okan buruk ve takım kupayı getirsin biz tur attıralım. Transfer yapmaya ve hakkımızı savunmaya bile eriniyorlar

Koltuk küçültme ile koltuk kaldırmak herhalde aynı şey değildir. İzin verilmeyen koltuk kaldırmaydı. Koltuk küçülterek kale arkalarının kapasitesi çok az artabiliyor bizde o da yaptığın maliyete değmiyor. GS koltuk artırımını loca bölgesinde yapıyor bu arada daha fazla gelir için.

Koltuk küçültme ile koltuk kaldırmak herhalde aynı şey değildir. İzin verilmeyen koltuk kaldırmaydı. Koltuk küçülterek kale arkalarının kapasitesi çok az artabiliyor bizde o da yaptığın maliyete değmiyor. GS koltuk artırımını loca bölgesinde yapıyor bu arada daha fazla gelir için.

Nasıl maliyeti değmiyor, sadece fener, bjk ve şampiyonlar ligi maçlarından bütün makiyeti çıkarırsın tek senede

Bjk once yapsin, ne kadar kapasite arttirdigini gostersin, sonra bu yontemle ilgili laf ederiz.

Nasıl maliyeti değmiyor, sadece fener, bjk ve şampiyonlar ligi maçlarından bütün makiyeti çıkarırsın tek senede
Koltuk küçültmede ciddi bir artış sağlamıyor biz de çünkü. Loca taraflarında ve Vip bölümlerinde bu işleri yapıyoruz biz geliri ciddi oranda arttırmak için. Dortmund kale arkasındaki gibi bizde de olsaydı o zaman ciddi artış sağlanabiliyordu.

Koltuk küçültmede ciddi bir artış sağlamıyor biz de çünkü. Loca taraflarında ve Vip bölümlerinde bu işleri yapıyoruz biz geliri ciddi oranda arttırmak için. Dortmund kale arkasındaki gibi bizde de olsaydı o zaman ciddi artış sağlanabiliyordu.
Bunun için uefa izin verdi, bu da yapılması gerekiyor

Geri
Üst Alt