Aykut Keskin
Büyük Kaptan
- 28 Haziran 2012
- 20.964
- 10.468
- 2.223
Komple sıfırdan yapmak lazım bu zemini . Her sene cim yenileniyor o kadar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen o sahaya bir kere çıksan ne kadar kıymetli olduğunu anlardın. 5 dk diyorum ya 5 dk insana bambaşka duygular yüklüyorKomple sıfırdan yapmak lazım bu zemini . Her sene cim yenileniyor o kadar.
Sen o sahaya bir kere çıksan ne kadar kıymetli olduğunu anlardın. 5 dk diyorum ya 5 dk insana bambaşka duygular yüklüyor
Demekki olabiliyormuş. Biz de 5 bin artsak zaten 60bin olacağız.
Kale arkasında oturanı hiç görmedim herkes ayakta zaten formalite icabı koltuk konuyor
Ayrıca kale arkasındaki teller kalkmalı
Bu işler kafayı takmış 1 yöneticiye bakıyorİlk defa bjk yi kıskandım
Demekki olabiliyormuş. Biz de 5 bin artsak zaten 60bin olacağız.
Kale arkasında oturanı hiç görmedim herkes ayakta zaten formalite icabı koltuk konuyor
Ayrıca kale arkasındaki teller kalkmalı
Uefa izin vermiyor, valilik izin vermiyor, mimar izin vermiyor, çimlere çok güneş vuruyor, rüzgar esmiyor. Bunlarda işten kaçmak için bahane bitmez, gerçekten isteyen adam için bunlar çözülemeyecek sorunlar değil. bunlar istiyor ki hiç kendimizi yormayalım, okan buruk ve takım kupayı getirsin biz tur attıralım. Transfer yapmaya ve hakkımızı savunmaya bile eriniyorlarHer sene kapasite artsın diye tırmalıyoruz. Ya bu yönetim cidden ömür törpüsü gibi
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Koltuk küçültme ile koltuk kaldırmak herhalde aynı şey değildir. İzin verilmeyen koltuk kaldırmaydı. Koltuk küçülterek kale arkalarının kapasitesi çok az artabiliyor bizde o da yaptığın maliyete değmiyor. GS koltuk artırımını loca bölgesinde yapıyor bu arada daha fazla gelir için.
Koltuk küçültmede ciddi bir artış sağlamıyor biz de çünkü. Loca taraflarında ve Vip bölümlerinde bu işleri yapıyoruz biz geliri ciddi oranda arttırmak için. Dortmund kale arkasındaki gibi bizde de olsaydı o zaman ciddi artış sağlanabiliyordu.Nasıl maliyeti değmiyor, sadece fener, bjk ve şampiyonlar ligi maçlarından bütün makiyeti çıkarırsın tek senede
Bunun için uefa izin verdi, bu da yapılması gerekiyorKoltuk küçültmede ciddi bir artış sağlamıyor biz de çünkü. Loca taraflarında ve Vip bölümlerinde bu işleri yapıyoruz biz geliri ciddi oranda arttırmak için. Dortmund kale arkasındaki gibi bizde de olsaydı o zaman ciddi artış sağlanabiliyordu.
Bizimkilerin yaptığı yöneticilik sadece şunu alın, şuna üye olunBu işler kafayı takmış 1 yöneticiye bakıyor